Atlantic Espiro - prosím potřebuji návod k obsluze

7257
18.12.13 16:11

Atlantic Espiro- prosím potřebuji návod k obsluze

Holky potřebuju pomoc. Je nás tu hodně a určitě mi někdo pomůže. Mám doma kočárek ESPIRO ATLANTIC 2008 a potřebuju složit sporťák, ale nemám návod a prostě to neumim složit pomůžete některá? Jestli tento kočárek vlastníte, prosím ofoťte mi návod a dejte mi ho sem. Strašně moc by mi to pomohlo, děkuju a přeji krásné Vánoce :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Espiro Atlantic?

Přidejte zkušenost s Espiro Atlantic
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6715
18.12.13 17:10

Ahojky, návod bohužel už nemám, ale tento kočárek jsem měla, sestavení je jednoduché. Prohneš ty tyčky (do kterých se nasazovala hluboká korba) dolů, posadíš na to sedačku, dole provlékneš ty dva popruhy a spojíš je, na stranách připneš patentky ke konstrukci, boudu připneš na zip a ještě zapneš patentky u nánožníku. Určitě to zvládneš! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
18.12.13 17:14

Můžu ti to jedině vyfotit telefonem, tak snad z toho něco poznáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.12.13 17:24

Když mě ty páky na který se nasazovala ta korba propadají uplně dolů, jakoby do koše. takže na to ta sedačka na sporťák nejde nasadit :(
@Ewig děkuju :hug: jdu to prostudovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6715
18.12.13 17:26

No tak to musíš utáhnout ty šroubky nebo co to tam z boku je… aby to drželo, jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.12.13 17:34

Tam právě štoubky nejsou, jen nýty. takže nic utáhnout nejde :zed: :zed: :zed: se z toho kočáru picnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6715
18.12.13 18:36

Aha, tak to nevím, já ho už doma nemám, vůbec nám nevyhovoval, tak jsem si pořídila nový kočárek :-) Ale co si pamatuju, tak ty tyčky držely normálně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.12.13 19:36

No je to prostě křáp. :cert: :cert: Manžel ten kočár uplně nesnáší. Jenže prcek má 6m ještě nesedí a do korby se mi už nevejde, tak potřebuju ten sporťák dát i uplně do lehu a je to celý hrbolatý, no hrůůůůůůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6715
18.12.13 20:27

No to chápu, já jsem ho využila jen 2 měsíce, a pak jsem se s ním s radostí rozloučila :mrgreen: A nejde to nějak připevnit k té boční konstrukci, drátkem nebo tak něčím? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
19.12.13 06:01

Už jsem to připevnila těma umělohmotnýma pevnáma páskama, tak to drží. Ale stejně když ten sedák dám do lehu, tak je to celý hrbolatý, no hrůza kočárek. Já mám doma ještě sporťák ZOPU, tak jde taky do uplnýho lehu, ale tam se prostě bojim, že mi to mimčo ofoukne a hlavně u hlavy to neni se stříškou spojený, takže je to tam takový moc volný, takže bych asi musela to mimino připoutat aby mi nevyklouzlo, když bych kočár naklonila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí