Au pair agentury - 32 let

Anonymní
5.7.12 10:41

Au pair agentury - 32 let

Ahoj, po 10 letech vztahu a několika neúspěšných těhotenstvích jsme to s přítelem neustáli a rozešli se, je to z mé strany definitivní. Nejsem nejmladší (32 let) a momentálně nejsem na nový vztah ani na další těhotenství připravená (stejně není s kým), takže se mně rozpadl celý život, ale asi to tak prostě mělo být. Teď přemýšlím co dál, děti miluji, moje práce mně už delší dobu nenaplňuje, vztah se mně rozpadl.. ráda bych tedy někam vyjela jako au pair, ale můj věk už je asi v agenturách překážka. Dívala jsem se na Student agency, tam se jim do tabulek nevlezu a jinou prověřenou agenturu nemám. Můžete mně poradit? Ráda bych odjela jako aupair do Monte Carla (kdysi tam byla kamarádka a moc si to chválila, bohužel už to je 10 let a nemá tam už žádné kontakty). Odjet chci v únoru 2013 (slíbila jsem šéfovi, že mu najdu a zaučím novou posilu ve firmě). Děkuji za rady, doporučení agentur a vaše názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31104
5.7.12 10:53

Já byla au-pair už dávno. Ale tehdy (v Londýně) bylo lepší hledat agenturu tam a případně být NANNY. Aupair jsou služky. Nanny se starají o děti.
Navíc tehdy tedy české agentury byly dost maso a nic Ti prakticky nezaručovaly a ještě byly drahé. Ale tak snad se to za těch 17 let změnilo…

Jinak ano aupair bývají do 25 nebo 30. Zkuz to hledat jako práci…
Případně, když máš takhle cíl - MonteCarlo, existují i nějaké třeba jazykové kurzy, které částečně zaplatíš tím, že bydlíš v rodině a hlídáš jim děti. Tam to omezené věkově není. Zahlídla jsem něco takového na netu. Tak sice by tam byla třeba nějaká počáteční investice, ale jak bys jednou byla tam v rodině, tak bys tam zmapovala možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
5.7.12 11:12

Nevím zda Ti pomůžu. Já jsem byla jako au-pair ve Švýcarsku. Jela jsem na inzerát který měla paní na internetu, tudíž bez agentury. Paní jsem viděla ještě před odjezdem byla v česku u rodiny.

Podle mě je to lepší takhle na inzerát než přes agenturu, vyděláš si daleko víc.
pokud by tě něco zajímalo klidně mi napiš ;)

• Citovat
  • Upravit
960
5.7.12 12:37

Zkus http://www.aupair-world.net/. Není to agentura, ale spíš taková inzerce. Pak už je na Tobě, jak se s rodinou domluvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
5.7.12 12:41
@Lishaa píše:
Zkus http://www.aupair-world.net/. Není to agentura, ale spíš taková inzerce. Pak už je na Tobě, jak se s rodinou domluvíš.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
363
5.7.12 12:54

Ahoj, zkus hledat pres internet. Agentura si jen vezme penize. Pokud umis jazyk a nejsi uplne „mlade tele“ ktere potrebuje agenturu, tak si to zarid sama. Ja jsem jela bez agentury a byla jsem spokojena. Jasne, ze je to na stesti, ale urcite to zvladnes. Drzim palec. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
5.7.12 14:17

Ahoj, myslim, ze Tvuj vek by mela byt spis vyhoda, a mela bys dostat vic penez. Ja taky byla v Londyne, kde se da v pohode sehnat az tam pres jejich agentury, to bych taky doporucovala, muzes si tam zajit a promluvit s nima, ale musis mit kde zustat aspon tyden a trochu se domluvit anglicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
5.7.12 14:22

Určitě jak tu holky radily - jed jako Nanny, to je opravdu už zaměstnání, kde bereš hezké peníze, i přístup těch rodin je jiný, au - pair se fakt zadarmo dřou je to pro mladé holky možnost jak vycestovat, u Tebe je to něco jiného…přeju Ti štěstí, at najdeš v Monte Carliu to, co jsi nemohla nají tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.12 13:42

Ahoj holky, všem moc děkuji za rady. 2 dny sedím už u netu a sleduji pracovní nabídky na aupair/nanny. Moc jich do Monte Carla není, vše většinou staré inzeráty, ale kdo hledá najde. Nakonec jsem se rozhodla jet do Monaka nejdříve na jazykový kurz cca letos v září a od února 2013 tam snad vyjedu už za prací nebo jako nanny/aupair. Moc děkuji za rady a podporu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
192
16.7.12 15:37

Ahoj, byla jsem v UK a Španělsku jako aupair, takže můžu jen doporučit. Zkus stránky www.aupairworld.net - já jela jednou přes agenturu a to byla tragedie, pak jsem si rodinu sehnala sama a to byla pohoda. No a španělsko jsem si sehnala přes aupair world a bylo to super. Nakonec je člověk stejně v té cizině odkázaný sám na sebe, agentura akorát shrábne peníze :-(
Jen nevím, jestli bych v tvé situaci chtěla být tak sama. On ten začátek je sám o sobě těžký a to určitě nepřidá tvojí momentální náladě. Držím ti palce :mavam: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dellynka
18.7.12 12:10

Ahoj, taky se příští rok chystám odjet jako au-pair.Co se týče agentur, tak ještě jsem slyšela reference na Cool agent, ale nevím jak je to s věkem.
Ale jak již tady holky psali, když se koukneš na stránky aupair-world, tak tam určitě rodinu najdeš, hodně rodin shání aupairky nad 30 let ;).Ale nevim jestli přímo do Monte Carla, máš i jinou variantu kam bys po případě odjela? Jinak hodně štěstí při hledání :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze