Autem do Francie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
4.6.13 10:25

Jo pošlu ti to do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
4.6.13 10:57

My budem bydlet v Saint-Raphael, od Saint-Tropez je to něco málo přes 30km, takže si tam uděláme výlet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
4.6.13 11:49
@mexxx píše:
Jo pošlu ti to do SZ

Diky moc.snad jednou co nejdriv tam vyjedem;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.7.13 17:55

pobřeží Provence ?

…slyšela jsem, že o prázdninách je na Azurovém pobřeží děsně narváno. Koukala jsem do mapy a kousek pobřeží na i Provence. Snad by tam mělo být klidněji.
Máte s tím někdo zkušenosti? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
14.6.23 16:13

Ahoj..,nemáte někdo prosím postřehy, zkušenosti, rady pro cestu autem do Francie. A to konkrétně do Štrasburku kousek od německých hranic, trasa bude zřejmě z Č. R-Strážný, Pasov pak po dálnici „trojce“ přes Reggensburg dále na Norimberk pak na Karsluhe.Vim že se dá i na Mnichov ale volíme tuto verzi ;).Tak pokud se někdo ozve kdo z vás tuto trasu absolvoval bude to super Jo a jinak kdo navštívil zmiňována města a to jak Reggensburg(Řezno)či Štrassburg soukromé postřehy a dojmy budou rovněž super! :palec:.Samozřejmě jistý obrázek mám, člověk pátrá ale nejlepší je vlastní zkušenost. Hezký den :mavam: a pokud jak říkám někdo sem písne, budiž pochválen :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15456
14.6.23 16:56
@Stargust píše:
Ahoj..,nemáte někdo prosím postřehy, zkušenosti, rady pro cestu autem do Francie. A to konkrétně do Štrasburku kousek od německých hranic, trasa bude zřejmě z Č. R-Strážný, Pasov pak po dálnici „trojce“ přes Reggensburg dále na Norimberk pak na Karsluhe.Vim že se dá i na Mnichov ale volíme tuto verzi ;).Tak pokud se někdo ozve kdo z vás tuto trasu absolvoval bude to super Jo a jinak kdo navštívil zmiňována města a to jak Reggensburg(Řezno)či Štrassburg soukromé postřehy a dojmy budou rovněž super! :palec:.Samozřejmě jistý obrázek mám, člověk pátrá ale nejlepší je vlastní zkušenost. Hezký den :mavam: a pokud jak říkám někdo sem písne, budiž pochválen :pankac: :mavam:

Co chceš za rady k cestě? :mrgreen: :mrgreen:
Asi jen jedna: nezapomeň natankovat. A zapni si navigaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33343
14.6.23 17:06
@Stargust píše:
Ahoj..,nemáte někdo prosím postřehy, zkušenosti, rady pro cestu autem do Francie. A to konkrétně do Štrasburku kousek od německých hranic, trasa bude zřejmě z Č. R-Strážný, Pasov pak po dálnici „trojce“ přes Reggensburg dále na Norimberk pak na Karsluhe.Vim že se dá i na Mnichov ale volíme tuto verzi ;).Tak pokud se někdo ozve kdo z vás tuto trasu absolvoval bude to super Jo a jinak kdo navštívil zmiňována města a to jak Reggensburg(Řezno)či Štrassburg soukromé postřehy a dojmy budou rovněž super! :palec:.Samozřejmě jistý obrázek mám, člověk pátrá ale nejlepší je vlastní zkušenost. Hezký den :mavam: a pokud jak říkám někdo sem písne, budiž pochválen :pankac: :mavam:

Taky nějak nechápu, s čím chceš poradit. Stejný jako všude jinde, jen se na dálnici platí mýto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
14.6.23 17:16

@Stargust Jeli jsme to s 8měsíčním miminem tam a s 15měsíčním batoletem zpátky. Zastávky v Norimberku a Karlsruhe. Jestli jedete s dítětem, tak ti můžu v Karlsruhe doporučit výbornou restauraci. Jo a v Norimberku měli v jednom hotelu velký celoprosklený sprchový kout jako součást pokoje, to se líbilo jak dítěti, tak nám dospělým 😀. Jinak úplně nevím, co bych k té cestě řekla, prostě normální německá dálnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
14.6.23 22:32

@Šmoulice No to je tedy rada, zapni navigaci a natankuj :mrgreen:,to by mně nenapadlo :D, šlo mi spíše o to jaké kdo máte zkušenosti.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí