Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My budem bydlet v Saint-Raphael, od Saint-Tropez je to něco málo přes 30km, takže si tam uděláme výlet ![]()
@mexxx píše:
Jo pošlu ti to do SZ
Diky moc.snad jednou co nejdriv tam vyjedem;-)
…slyšela jsem, že o prázdninách je na Azurovém pobřeží děsně narváno. Koukala jsem do mapy a kousek pobřeží na i Provence. Snad by tam mělo být klidněji.
Máte s tím někdo zkušenosti? Díky.
Ahoj..,nemáte někdo prosím postřehy, zkušenosti, rady pro cestu autem do Francie. A to konkrétně do Štrasburku kousek od německých hranic, trasa bude zřejmě z Č. R-Strážný, Pasov pak po dálnici „trojce“ přes Reggensburg dále na Norimberk pak na Karsluhe.Vim že se dá i na Mnichov ale volíme tuto verzi
.Tak pokud se někdo ozve kdo z vás tuto trasu absolvoval bude to super Jo a jinak kdo navštívil zmiňována města a to jak Reggensburg(Řezno)či Štrassburg soukromé postřehy a dojmy budou rovněž super!
.Samozřejmě jistý obrázek mám, člověk pátrá ale nejlepší je vlastní zkušenost. Hezký den
a pokud jak říkám někdo sem písne, budiž pochválen
![]()
@Stargust píše:
Ahoj..,nemáte někdo prosím postřehy, zkušenosti, rady pro cestu autem do Francie. A to konkrétně do Štrasburku kousek od německých hranic, trasa bude zřejmě z Č. R-Strážný, Pasov pak po dálnici „trojce“ přes Reggensburg dále na Norimberk pak na Karsluhe.Vim že se dá i na Mnichov ale volíme tuto verzi.Tak pokud se někdo ozve kdo z vás tuto trasu absolvoval bude to super Jo a jinak kdo navštívil zmiňována města a to jak Reggensburg(Řezno)či Štrassburg soukromé postřehy a dojmy budou rovněž super!
.Samozřejmě jistý obrázek mám, člověk pátrá ale nejlepší je vlastní zkušenost. Hezký den
![]()
Co chceš za rady k cestě?
![]()
Asi jen jedna: nezapomeň natankovat. A zapni si navigaci ![]()
@Stargust píše:
Ahoj..,nemáte někdo prosím postřehy, zkušenosti, rady pro cestu autem do Francie. A to konkrétně do Štrasburku kousek od německých hranic, trasa bude zřejmě z Č. R-Strážný, Pasov pak po dálnici „trojce“ přes Reggensburg dále na Norimberk pak na Karsluhe.Vim že se dá i na Mnichov ale volíme tuto verzi.Tak pokud se někdo ozve kdo z vás tuto trasu absolvoval bude to super Jo a jinak kdo navštívil zmiňována města a to jak Reggensburg(Řezno)či Štrassburg soukromé postřehy a dojmy budou rovněž super!
![]()
Taky nějak nechápu, s čím chceš poradit. Stejný jako všude jinde, jen se na dálnici platí mýto.
@Stargust Jeli jsme to s 8měsíčním miminem tam a s 15měsíčním batoletem zpátky. Zastávky v Norimberku a Karlsruhe. Jestli jedete s dítětem, tak ti můžu v Karlsruhe doporučit výbornou restauraci. Jo a v Norimberku měli v jednom hotelu velký celoprosklený sprchový kout jako součást pokoje, to se líbilo jak dítěti, tak nám dospělým 😀. Jinak úplně nevím, co bych k té cestě řekla, prostě normální německá dálnice.
@Šmoulice No to je tedy rada, zapni navigaci a natankuj
,to by mně nenapadlo
, šlo mi spíše o to jaké kdo máte zkušenosti.. ![]()