Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@dituleska tu mám o 250 km dál
já mám tchýni nejlepší na světě. Od našeho domu je 600 km ![]()
@sophinka taky jí mam daleko-podle tebe ale jen 370 km…ale mám jí ráda, vlastně celou jeho rodinu, líbí se mi jejich upřímnost a přímočarost
@dituleska hm já k ní mám neutrální vztah
nijak mi nevadí, ty tři dny tam vždy nějak přežiju. Jen je pomalá, nedokážou se vypakovat z baráku když někam jdeme, vždycky čekáme 3 hodiny na všechno (na jídlo, na vypravení) ![]()
@sophinka tak to my ne, to je čilá rodinka a hlavně hodně veliká. jezdim tam ráda ale nevím čím, vždycky sem z dovolené jedu víc unavená než když jedu tam
Taky by se mi líbilo mít tchýni daleko ale bohužel tak co mi navrhujete? znáte lepší místo? chtěla bych konečně někam vzít syna ještě nikde nebyl a říkali jsme si že do Maďarsky by jsme dojeli
@ewika tam dojedete bez problému,stačí si vzít mapu a co se týče jazykové vybavenosti z toho strach mít nemusíš,oni tam jsou na čechy zvyklí,jezdí jich tam doopravdy hodně.Pokud chcete opravdu blízko balatonu :http://www.limba.com/…/balaton.htm?…
@ewika je tam toho dost, doufám že vám to pomohlo. Ještě bych chtěla říct-cukr a olej si kupte tady, benzín tankujte v rakousku, v madarsku jsou za něj neskutečné ceny!!!
@dituleska přesně 430 forintů za benzín (naftu)
rakousko 1,3.. eur a slovensko 1,4.. eur
@sophinka se tam zbláznili…
drahej a kvalita-
no co si budem povídat
už vidim až pojedeme, kanystry 4 s benzinem,60 litrů oleje,100 kg cukru
pak nás tam příbuzenstvo žere za živa, by nám utrhali ruce
@ewika tak to bych si nedávala, neznám horší pivo než madarský
chutná jak voda ![]()