Ve 4 měsících do Chorvatska

4138
3.7.12 19:45

Ve 4 mesicich do Chorvatska

Ahoj holky, v zari chceme jet s malou do chorvatska. To ji budou 4 mesice.
Tak by me zajimalo jestli tu mate nekdo podobne zkusenosti s cestovanim takhle malych deti a jak ste to zvladli?? Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Modry pes
3.7.12 19:50

Ahoj,

ja jeste zkusenosti nemam, ale planuju v zari letet s 3,5 mesicnim mimi na Kubu, tak jsem zvedava, co ti tu kdo poradi a treba se inspiruju :)

Jinak se mrkni na diskuzi „Letecky na dovolenou s rocnim ditetem - na co nezapomenout“. Tam jsem taky nasla nejaky info..

Zatim ahoj..

• Citovat
  • Upravit
Modry pes
3.7.12 19:53

Jo a taky „Dovolena letecky s miminkem“ - to je jeste mozna lepsi diskuze - jsou tam holky, ktery cestovaly i s mensim miminkem, takze se ti to urcite bude hodit..

• Citovat
  • Upravit
3734
3.7.12 20:11

Ahojky zkušenost nemám. Malá byla zimní a poprvé jsme jeli do chorvatska když ji byl 8měsíců.
Koukám ze máme děti o dva dny.
My se chystáme druhý týden v září také do chorvatska. už se moc těším. more mi moc chybí.
Kam pojedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
3.7.12 20:12

V Chorvatsku jsme byli s nejmladším kdyz mu byli 2,5mesice. Byli jsme obytným autem a koncem května. Bylo to takové trochu dobrodružné. Ale náročnější byto, ze počasí nebylo az tak dobre a ten omezeny prostor. Ale předpokládám, ze pojedete do hotelu nebo apartmánu. A to bude ok. Jinak cesta proběhla v pohode. No jinak nevím, co bych konkretne napsala. Ale s detma cestujeme opravdu od malička. Letadlem jsme byli uz ve čtyřech týdnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
3.7.12 20:32

Já si také myslím, ze to bude v pohodě. My máme vyzkoušené, ze se nesmí jet 1.týden v září. Ale od 2.týdne dál tam je krasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
3.7.12 20:39

My jedem zrovna 2 tyden v zari a jedem na ostrov Rab, do kempu San Marino, uz sme tam jednou byli a je tam krasne. Horsi ze ssebou nebudem brat kocar :think: tak snad to nejak zvladnem bez nej, malou obcas nosim v satku tak doufam ze si tam snim vystacime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.12 20:56

Jste blázni, s takovýma miminkama do ciziny, k moři…Jak asi budou snášet ty vedra? Nemluvě o záření UVA a UVB. Takoví prckové mají být doma, ve svém prostředí a ne někde v zahraničí, kde je klima jim úplně cizí!!!

• Citovat
  • Upravit
204
3.7.12 20:58
@Anonymní píše:
Jste blázni, s takovýma miminkama do ciziny, k moři…Jak asi budou snášet ty vedra? Nemluvě o záření UVA a UVB. Takoví prckové mají být doma, ve svém prostředí a ne někde v zahraničí, kde je klima jim úplně cizí!!!

presne to jsem chtela napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.12 21:03

Krom toho bych si takovou dovolenou ani neužila. Ani to mimčo z toho nic nemá. Prostě se mi to nelíbí a je mi líto Vašich dětí. Sama snáším vedra špatně, natož děti, které to ještě neumí říct…

• Citovat
  • Upravit
361
3.7.12 21:08
@MiniAndre píše:
Ahoj,

ja jeste zkusenosti nemam, ale planuju v zari letet s 3,5 mesicnim mimi na Kubu, tak jsem zvedava, co ti tu kdo poradi a treba se inspiruju :)

Jinak se mrkni na diskuzi „Letecky na dovolenou s rocnim ditetem - na co nezapomenout“. Tam jsem taky nasla nejaky info..

Zatim ahoj..

S 3,5 měsíčním miminem na Kubu??? Proboha lidi vy jste se snad zbláznili, víte, jaká to bude pro to mimčo zátěž? Já když si představím naši malou v 3,5 m, tak je mi toho drobečka malinkýho, co se bude trmácet někde ve vedrech upřímně líto :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
3.7.12 21:15

@pralalinka Klidně jeďte, nejlepší věk :) Nebude ti nikde utíkat, kde ji položíš, tam ji najdeš… :D
Ale na pláži určitě plážový stan, ať je ve stínu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Modry pes
3.7.12 22:19

@Lella @ivodička
No my se nejedeme slunit nebo jen tak z rozmaru, ale manzel je Kubanec a rodinu jsme nevideli pres rok a ted se jim narodila prvni vnucka (a nase prvni dite) a tak si myslim, ze je to naopak dulezite tam jet. Pro nas pro vsechny. Navic chceme jezdit takhle alespon 1-2× rocne treba i na mesic-dva, aby holcicka pochytila co nejvic z jejich kultury, zvyku a samozrejme v neposledni rade jazyka. Ja na ni mluvim cesky, manzel spanelsky a dohromady mluvime anglicky. Ja se tam chci taky tu spanelstinu naucit. Jinak Lello, samozrejme jsem o tom premyslela strasne moc dlouho, vsechno jsem si zjistovala a hodne cetla a nakonec mam spis vic „pro“.
Ivodicko, dekuju taky za uklidneni a podporu - ja si taky myslim, ze je to vhodny vek, ze se nebude nudit v letadle, ze bude spis spinkat. Na plazi moc nebudeme - spis v klidku kolem domova s rodinou..

• Citovat
  • Upravit
841
3.7.12 22:22
@Anonymní píše:

Nebudu se zastávat ani jedné strany, ať si každý dělá co chce.
Ale v čem je to teď tady v ČR v těch vedrech jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
3.7.12 22:32
@pralalinka píše:
Ahoj holky, v zari chceme jet s malou do chorvatska. To ji budou 4 mesice.
Tak by me zajimalo jestli tu mate nekdo podobne zkusenosti s cestovanim takhle malych deti a jak ste to zvladli?? Dik

Jeli jsme do Chorvatska s oběma dětmi když jim bylo cca 5 měsíců. Pokud máte v autě klimatizaci, cesta bude ok, a pokud vyberete prostředí s přirozeným stínem (třeba borovicový háj apod. je pobyt na pláži úplně ok. Pod slunečník nebo do plážového stanu bych mimi nedávala, je tam větší vedro než pod stromama. Oba byli spokojení, dodržovali jsme jejich režim jak byli zvyklí z domu, nepřetěžovali je vlkým výletováním apod. Navíc pokud kojíš, jen plínky sebou a kočárek, pohoda. Bude hůř :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí