Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěl bych se optat na názor zkušenějších. Potřebovali jsme převézt nějaký náklad cca 50 km (tam i zpět celkem, jedna cesta cca 25km) a objednali jsme místního člověka, co má kontejnerové auto - normálně klasický kontejner - ten nízký. Cenu jsme předem neřešili, protože jsme nečekali nic závratného, jednalo se jen o přistavení auta, cca 30 minut čekání na naložení námi a odvoz do bodu B a dalších 30 minut čekání na vyložení.
No, každopádně nás to vyšlo na 2500,–
Zdá se mi to přemrštěné… Máte s něčím podobným zkušenost?
Díky
Tak záleží. Autem nad 12t byl to odpovídalo. Já nevím, co si představit pod pojem nízký kontejner. Znám kontejner na suť nebo lodní kontejner
neviděla jsem ještě nikoho stěhovat v tom na suť a ten lodní je veliký jako kamion.
Tak chyba je, že jste se neptali a jen mysleli. Teď už je asi zbytečně diskutovat o výši ceny. Spíš zkušenost pro vás ![]()
No jo, poučení pro příště, bylo to ale menší auto než 12tun. Vypadalo nějak takhle: https://www.bazos.cz/…09156512.jpg?…
Mně cena příjde OK, něco takového bych očekávala. Kolik jste čekali?
Na 25km je cena v pohodě (celkem 50 km) Pracuji v firmě kde autodopravu pro lidí řešíme pořád a jsou firmy, které si tuto cenu 2500 kč naučtovali za celkem 10 km (5km tam a 5km zpět). To už i nám přišlo moc když jsme se to od zákazníka dozvěděli
Taky mi to přijde OK cena, nemyslím si, že by tě odrbali, je to běžná cena ![]()
@manperr Taky mi cena přijde v pohodě. Zajímalo by mě, kolik by Ti přišlo teda adekvátní, když tohle je pro vás moc.
příště si zjistěte cenu dopředu a můžete pohledat levnější ![]()
@manperr píše:
Ahoj, chtěl bych se optat na názor zkušenějších. Potřebovali jsme převézt nějaký náklad cca 50 km (tam i zpět celkem, jedna cesta cca 25km) a objednali jsme místního člověka, co má kontejnerové auto - normálně klasický kontejner - ten nízký. Cenu jsme předem neřešili, protože jsme nečekali nic závratného, jednalo se jen o přistavení auta, cca 30 minut čekání na naložení námi a odvoz do bodu B a dalších 30 minut čekání na vyložení.No, každopádně nás to vyšlo na 2500,–
DíkyZdá se mi to přemrštěné… Máte s něčím podobným zkušenost?
Cena mi přijde běžná
Něco si objednat a ne domluvit si cenu to je na pováženou ale cena je normální naštěstí pro vás.
Když budeš počítat částku okolo 30 Kč za km, jsi na 1500 Kč za dopravu. To čekání se účtuje jako manipulace, z mé zkušenosti to je za každých započatých 15 minut. Manipulace okolo 200 Kč /15 min. U vás to bylo 2*30 minut, cca 800 Kč. Takže celková částka mi přijde adekvátní.