Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kdy jste synům koupili první autodráhu? Malému bude za nedlouho 5 let a váhám, zda by si s ní už zvládl hrát
mám ještě druhého syna, který oslavil nedávno 2roky. Starší si jí přeje k vánocům, už jsem i cca vybrala jakou, jen furt váhám, jestli to je dobrý nápad, nebude hned zničená (protože mladší by do ní mohl chtít lézt-auta miluje), zvládnou si s ní pohrát pod dohledem a nebude tu kvůli tomu jen řev? Jste s Carrerou spokojené? Poraďte, jak to bylo u vás ![]()
@jowana píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kdy jste synům koupili první autodráhu? Malému bude za nedlouho 5 let a váhám, zda by si s ní už zvládl hrátmám ještě druhého syna, který oslavil nedávno 2roky. Starší si jí přeje k vánocům, už jsem i cca vybrala jakou, jen furt váhám, jestli to je dobrý nápad, nebude hned zničená (protože mladší by do ní mohl chtít lézt-auta miluje), zvládnou si s ní pohrát pod dohledem a nebude tu kvůli tomu jen řev? Jste s Carrerou spokojené? Poraďte, jak to bylo u vás
nebyli jsme spokojeni. Díly praskaly, plasty jsou takové tenoučké i dráha je úzká takže auta se v zatáčce vyhazují navzájem z dráhy (hlavně nebrat formule). Pro tak malé dítě rozhodně nebrat s lopingem, jen normální rovinku.
Kupovali jsme loni k vanocum, mel 3,5r. Nadsenej, akorat zabere cely pokojicek, takze se jednou za cas postavi, chvili ji tam trpim a zase se sklidi, neni kam slapnout. Mame s loopingama, ale stavime ji bez nich, jen klasicky oval. Mame rallye auta. Syn je spokojenej, v pohode ovlada. Ty loopingy jsou narocne na prujezd, to nedaval ani manzel
Z drahy obcas vylitne i na tom ovalu, ale to protoze to tam moc napali
Funguje bez problemu.
Mladsi sourozenci, no to je tezky, jasne ze mu po tom mladeznice leze, tak kdyz chce jezdit, tak se tam holt musi zavrit, aby mu tam segra nelezla ![]()
My jsme ji koupili klukům k Vanocům, je jim necelých 5 a 3 a půl. Tak doufám, že se u toho nepoperou. Koupili jsme tuto: https://www.tipa.eu/…ap/d-157868/?… a zatim budeme stavet asi bez loopingu nejake kolecko a uvidime jak jim to pujde.
@jakanas v kolika letech jste ji pořizovali? Loping chtěl, ale říkala jsem si, že není nutnost ho do sestavy vždy dávat..když by se objednávala, tak s ním. Jinak děkuju za zkušenost, i když mě tedy nepotěšila
četla jsem spíš kladné reference a to ta tvá moc není
Formule má rad mladší syn, takže jsem chtěla s nimi
Máte i jiná auta než formule, že píšeš, že formule ne? Jestli to není s druhým typem aut stejné..Máte nějakou jinou místo Carrery? Za případné další komentáře budu vděčná.
Už když to přišlo tak jedno auto bylo rozbité a z jednoho furt upadávaly ty kontakty. měl jsem k tomu přiobjednané právě dvě formule a ty se pro změnu vyhazovaly v zatáčkách ( to ty druhé auta ne)
Měli jsem už dvě a obě jsem vrátil, tak kvalita byla opravdu děsná. Teď máme takovou tu komunistickou, sice není tak krásná a nejezdí na ní blesk mc Quen, ale funguje a je bytelná ![]()
Syn měl tak 5 roků když jsme zkoušeli carreru
Já jsem viděla první autodráhu před 30 ti lety, když ji dostal brácha k Vánocům, musím se ho zeptat, zda to byla česká nebo zahraniční