Autosedačka 0 - 18 Kg Joie Steadi

413
3.8.16 19:10

Autosedačka 0 - 18 Kg Joie Steadi

Ahoj všem,

chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s Autosedačkou 0 - 18 Kg Joie Steadi. Na internetu jsem nenašla ani žádné testy, ani recenze.. Celkem se mi líbí, jen mi přijde „prazvláštní“ ta montáž do auta… až moc snadná?? :lol: 8o

Budu ráda za každou radu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19578
3.8.16 21:04

Ahoj, sedacku neznam. Koukala jsem jen na to poutani, protoze taky pouzivame sedacku 0-18, mame Britax First class a uvazuje je stejne. Ono provliknout ten pas vnitrkem te sedacky, to je kumst. Ale drzi to dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
3.8.16 21:09

Dekuju za reakci. Tu co mas ty jsem chtela puvodne, ale v nasem okoli neni k sehnani, jen na internetu, a ja ji chtela s dcerkou vyzkouset :think:… Na tom videu to provlikani vypada jednoduse :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19578
3.8.16 21:13

Ja ji taky nezkousela. Objednala jsem ji na netu a byla v pohode. Jen bud pripravena, ze je ta sedacka takova robustni a pekne tezka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19578
3.8.16 21:15

A na to provlikani- kdyz uz pak vis jak na to, je to v pohode. Jen nas tata, se to nemuze naucit. Nema na to tu spravnou trpelivost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
3.8.16 21:21

Ta robustnost se mi na nich prave libi :) a chtěla jsem Römera, protoze ten v tech testech proste dopada nejlip… Pak jsem narazila na tuhle, co vypada dost podobne…
Jinak co se tyce chlapu a montaze - muj manzel ani vajicko nepouta :lol:
Jak velky mimco si do ni davala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19578
3.8.16 21:28

Nejdriv jsem tam davala skoro rocni, hubenou holcicku - 8kg, a potom pulrocniho tlustyho chlapecka 9kg. Oba v ni jezdili, kluk porad jezdi a uplne v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19578

Příspěvek upraven 03.08.16 v 21:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413

A je to polohovani snadne?
Podle obrazku mi pripada, ze pri protismerne instalaci je uz mirne sklopena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19578
3.8.16 21:33

Uplny sed, jako u sedacek 15-… u ni nejde. Je porad trosku naklopena a taky zalezi na aute a sedackach v nem. Ale ma to dole takovy klin, kterym se to vyrovna. A polohovani jde v pohode. Jen kdyz jede protismeru, a sedis vepredu, tak tam nedosahnes, ale to je asi jasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
3.8.16 21:43

No kdyz jedu vepredu, tak ridim, takze dozadu stejne nesaham, a kdyz jedem i s manzelem, tak prave musim sedet vzadu s malou, pac se ve vajicku hrozne vzteka… Proto chci poridit tuhle sedacku, ze by treba byla trochu klidnejsi… Ona je totiz taky drobounka, je ji 11 mesicu a nema jeste 8 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
3.8.16 21:48

Taky mam trochu obavy, aby nam pasovala do auta.. Predstava, ze ji objednam pres net a pak bych tu obrovskou sedacku mela posilat zpet me desi :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19578
3.8.16 21:53

Vezla jsem ji ve třech různých autech, pasovala v pohodě. A s vracením bych neviděla problém, sedačku ti doveze PPlka, tak schováš krabici. a když to budeš chtít posílat zpátky, objednáš si poslání balíčku PPl a oni si pro něj přijedou.. Ale já myslím, že bys ji nevracela..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
4.8.16 07:32

Dekuju za rady :kytka: Tak ted uz si jen vybrat obchod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19578
4.8.16 08:00

Neni zac. :-) at ste se sedackou spokojeni, at uz vyberes jakkoukoliv. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí