Autosedačka 9-18 kg, krátké pásy

5352
21.7.11 13:18

Autosedačka 9-18, krátké pásy

Vybíráme autosedačku kategorie 9-18. V diskusi zde mě zaujalo, že i tento typ sedačky po směru může mít problém s krátkými pásy v autě. My na tento problém narazili u vajíčka (Maxi Cosi CabrioFix) a museli si pořídit základnu EasyFix, kterou ale poutámě pásem, neb nemáme ve voze Isofix. Poradíte někdo jakou kvalitní a ideálně zároveň levnou seačku můžeme pořídit? Jde mi o to, aby bylo možné ji do auta upoutat krátkým pásem. Nicméně raději koupím rovnou isofixovou, protože doufám, že nejpozději příští rok budeme kupovat nové auto a to již předpokládám bude mít isofix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2139
21.7.11 13:37

A co Romer safefix? Je primárně na isofix, ale jde i na pásy, které se podvlékají pod sedačkou, takže jejich potřeba je podle mě kratší než na připoutání člověka. Máme ji, jela ve více autech, i na pásy a nikdy s délkou nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
21.7.11 20:19

No ta bohužel nesplňuje můj požadavek na cenu. Osm tisíc za autosedačku se mi zdá opravdu moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
21.7.11 20:31

Přiznám se, že i mě ta cena šokovala, ale nakonec jsem ji vzala hlavně že měla výborné výsledky v testech.
Tak třeba se ozve někdo s jiným nápadem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí