autosedačka a fusak Emitex 3v1

ave
837
25.1.08 17:00

autosedačka a fusak Emitex 3v1

Holky, poprosím o radu. Koupili jsme fusak Emitex 3v1 a zkoušela jsem ho dát do autosedačky. Prostřihla jsem ty otvory, fusak do sedačky nějak nacpala a teď nevím, jestli na něj mám dát i tu vložku pro novorozence.
Už tak mi přijde, že ten fusak je tam přímo narvaný.
Pokud je to hloupá otázka, tak promiňtě nezkušené, budoucí mamině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
25.1.08 19:07

Ave , já pochybuju, že se ti tam ta vložka ještě vejde. Už bych jí tam nedávala, mimču kdyžtak podepřeš hlavičku plenou.

Tento fusak jsem měla v autosedačce jen jednou, pak jsem koupila od Emitexu zavinku do autosedačky, je to z fleesu a daleko víc poddajné, takže už jsem neměla pocit, že se mi tam mimino tísní. Ale jestli to potřebuješ jen občas na převoz, tak to stačí a mimino to přežije. :)

• Citovat
  • Upravit
6545
25.1.08 19:59

Já teda nebudu ten fusak stříhat, mám ho do kočáru (ale jen proto, že do autosedačky dám zimní zavinovačku emitex), ale tu vložku tam nenechám, protože už by bylo miminko víceméně v úrovni okrajů sedačky a tím by přestala být pro mě bezpečná. Takže já bych tam tu vložku nedávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
25.1.08 20:08

Holky, díky za radu. Po pravdě, ta zavinovačka se zdá být super, ale
moc se mi do ní investovat už nechce. Mimčo se má narodit v březnu a já doufám, že bude teplo :D . Bydlíme ve městě, takže auto určitě nepoužívám každý den. Uvidím, a při nejhorším je tady internet, kde ji můžu kdykoliv dokoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
25.1.08 20:11

Nemyslela jsem tím to kupovat:) Spíš jen pro názornost, že ta vložka tam nebude taky:)

Mmch čekám na přelomu února a března taky:) U nás na únoru už máme 10miminek, takže aspoň jsme připraveni na všechno:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
25.1.08 21:37

Mimčo se nám narodilo teď na vánoce a když dáme do sedačky fusak tak by se tam už vložka nevešla, takže jezdíme bez vložky, a než bude teplo a odložíme fusak, tak už vložka nebude potřeba, ale máme integrovanou opěrku hlavy, které trochu tu sedačku změnčuje v oblasti hlavy, takže nad zmenšovací vložkou jsme ani neuvažovaly, a pro starší děti , které byly narozené v létě a novorozeneckou vložku jsme neměly, tenkrát ji k sedačce nenabízeli, tak jsme jim okolo hlavičky dávali smotanou plenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
26.1.08 07:48

Ahoj,

budu tady za exota, ale s fusakem Emitex a uvnitř s vložkou na hlavičku jsme jezdili několik měsíců a to měl syn porodní váhu 4,20 a v 6ti týdnech skoro 6 kg…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
28.1.08 13:51

Ahoj, holky,
my taky čekáme - holčičku na přelomu února a března. Shodou náhod jsem ten fusak včera objednala přes internet, protože jsem jej viděla u kamarádky a moc se mi líbil. Jak jste s ním spokojené? Není miminku ve fusaku v autě horko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
28.1.08 14:48

Macko, pokud bude sedět autosedačka - vajíčko vepředu, určitě nepřehánět s topením a určitě ten fusak otevřít (a nebo nechat zavřeno a netopit)

Pokud vzadu, tak uvidíš, ohlídat. Nedávala bych moc vrstev s ohledem na to, že v autě je možné korigovat do jisté míry teplotu a te odepnout lze jen horní vrstvu, takže se bude potit na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
28.1.08 16:22

Já mám zavinovačku od Emitexu a vložku pro miminko jsem tam malé nechala až do 4 měsíců. Ale asi záleží na velikosti sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí