Autosedačka Bébé Confort Axiss .....

272
2.5.07 20:08

Autosedačka Bébé Confort Axiss .....

Ahojky nemáte někdo zkušenost s touto autosedačkou? Je to novinka,ale třeba už ji někdo máte. Nebo mrkněte na odkaz, www.bebeconfort.cz/axiss.php zajímá mě i Váš názor co si o ni myslíte.Zvažuji že bych ji koupila.Vypadá super,hlavně to otáčení parádní,ale nevím jak vypadá v reálu.Díky moc.

Zuzík+Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
272
10.5.07 18:17

Někde jsem četla že sedačky od Bébé mají hodně velké posltrování kolem hlavičky a dítě se pak musí vyklánět aby přes ně vydělo ven. Tady u této novinky nevím,zdá se mi to menší než u starších typů. Holky poraďte nebo řekněte aspoň svůj názor na tuto značku. Díky Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.5.07 08:03

Ahojky maminky…hodně jsem se tomu věnovala, četla a sbírala informace a zjistila jsme,že Bebe Confort a Casual play jsou asi nejlepší na trhu.Mají velice dobré recenze. A když jsme je obcházela v obchodech zdály se mi opravdu vymakané. Jak píšete,že kolem hlavičky je to hodně vystouplé,je to schválně k vůli bočnímu nárazu a bočním airbegům,no má to logiku. Tu novinku jsme ještě bohužel neviděla a nedokážu posoudit,zda to otáčení je až tak využitelné.Casual Play si myslím,že je lépe vystužená a navíc má polohovací podhlavník,takže sedačka roste s dítkem i do výšky. Tak je to na zvážení a samozřejmě je to i o ceně. Hezký den radůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
12.5.07 09:01

A Bébé confort Axiss má taky polohovatelný podhlavník,který se posunuji s rameními pásy podle toho jak dítě roste. Takže taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.5.07 22:14

Bebe conf. Axiss jsem osobně viděla u nás v obchodě a naprostomě mě nadchla rotace sedačky, proč??? Protože ,když dítě trochu poroste hrozí při posazování bouchnutí hlavičkou o rám auta a ta rotace to podle mě řeší, dále řeší i pohodlné dávaní nožek do autosedačky. Fakt se mi líbila. My osobně máme už delší dobu Maxi cosi Priori XP a v druhém autě Storchenmuhle. Ale jinak kdybych ted měla kupovat kategorii 9-18, tak bych určitě z těchto důvodů o této autosedačce uvažovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
14.5.07 21:09

Lime poslala jsem ti SZ ale nevím zda vůbec ode mně odešlu. Kdyžtak napiš a já ti písnu znovu. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
1.6.07 10:19

Tak po dlouhém váhání jsem to nakonec riskla a objednala si tuto sedačku přes internet. Včera dorazila a jsem mooooc spokojená a mile překvapená. Mohu vřele všem doporučit. To otáčení je super,polohování taky perfektní,no zatím jsem nenašla žádnou chybičku,sna djen ta cena je vysoká (7.400,–),ale určitě se to vyplatilo.

Zuzík+Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
3.10.07 18:15

Ahoj Zuzi, tak ja se ted taky rozhoduju jakou autosedacku koupime…nevim mezi Bebe Confort Axiss groupe 1 (9 - 18kg) nebo tu druhou (groupe 0+/1) co je od 0 - 18kg. Taky se mi libi First class od Britax. Zajima me jak si s tou Axiss spokojena. Budu rada za kazde info. Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
5.10.07 18:56

Ahojky já jsem s touto sedačkou moc spokojená i když byla dražší ale vyplatilo se. Pohodlná, to natáčení je super, malou do ní po:,–(ím, zapnu pásy, utáhnu a otočím, fakt vymakaný, vřele doporučuji. Dcerka v ní jezdí od 10m. Polohování taky dobrý, takže si v ní i dobře schrupne. Nemám co bych jí mohla vytknout. Kdyby jsi ještě něco potřebovala vědět klidně se ptej.

Zuzka+Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.10.07 17:17

Ahoj! Diky za odpoved. To nataceni me taky laka hodne, ale jeste nejsem rozhodla…jsem v tomhle hrozna. Pristi tyden zajedu do kramu a okouknem je na zivo. Zatim pouzivame matrix, ale nemam v nej vubec duveru. Mala vazim 6kg takze bych ji do toho Axissu stejne jeste nemohla dat. Proto prave nevim jestli nepujdu do te druhe - 0-18kg. Uvidim az si je omakam. Hlavne me zajima polohovatelnost, jezdime nekolikrat do roka do CR a cesta nam trva cca 18 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
8.10.07 10:28

Nemáš zač, určitě je omrkni, nevím jaká je ta 0-18kg,ale uvidíš která bude pro Vás lepší. To polohování si myslím že je i nadleší cesty super. My jeli letos do chorvatska, takže cca 9hodin a malá v pohodě, většinu cesty prospala. Tak hodně štěstí při výběru.

Zuzík+Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario