Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
v podstatě jsem nikdy nezavadila o autosedačku, u které by potah nešel sundat a vyprat.
Ale možná jsou matky, co si s tím sundáním neumí poradit. Když si vzpomenu, jak jsem kdysi kupovala autosedačku z druhé ruky a v inzerátu bylo zdůrazněno, že sedačka je vyčištěná. Domů mi poštou dorazilo něco naprosto zadělaného, takže jsem to prostě odstrojila, vyprala a bylo to OK. Pak jsem jen jako zpětnou vazbu prodávající „naznačila“, že to nebylo úplně čisté. Napsala jsem, že sedačka dorazila v pořádku a že už jsem ji i vyprala… No a ona mi odpověděla, že to jsem přece vůbec prát nemusela, protože oni to už čistili tím speciálním mokrým vysavačem
To by mě vůbec nenapadlo se s tím pachtit takhle! Výsledek byl potah upatlaný beze změny, pod potahem vrstva hnusu…a stačilo jen sundat - hodit do pračky - nandat.
Holky, děkuju moc za reakce… já jsem právě nedávno měnila… z romer (kde jsem prala bez problémů) na cybex… a cybex jsem měla dnes poblinkanou poprvé a pravda je přesně to, že jsem si s tím odstrojením nevěděla rady… nejdřív jsem vůbec neviděla možnost, jak to z toho pultíku stáhnout, ale nakonec to šlo skoro samo, do pračky, na sluníčko a už je zase čistá v autě… taky mě to mohlo napadnout ![]()