Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, prosím Vás, vybíráme autosedačku a manžel vybral tuto, potřebujeme 9-18kg, aby šla polohovat tak nějak ještě do pololehu, nikde jsem se to nedočetla, jestli to jde, ani recenze jsem pořádně nenašla. Tady je na ní odkaz: https://www.mall.cz/…014-gt-black?…
Nemáte s ní prosím zkušenosti? A jestli ano, jde polohovat???
Moc děkuji za názory!
Máte zkušenost s Ferrari Cosmo SP?
Přidejte zkušenost s Ferrari Cosmo SP@Misuliiinka píše:
Dobrý den, prosím Vás, vybíráme autosedačku a manžel vybral tuto, potřebujeme 9-18kg, aby šla polohovat tak nějak ještě do pololehu, nikde jsem se to nedočetla, jestli to jde, ani recenze jsem pořádně nenašla. Tady je na ní odkaz: https://www.mall.cz/…014-gt-black?…Nemáte s ní prosím zkušenosti? A jestli ano, jde polohovat???
Moc děkuji za názory!
Rozhodně bych nejdříve koukla jak je vůbec bezpečná, pak až koupila.Za ty peníze seženete lepší ![]()
@Noelie2726 Tak má 3*, což za ty peníze není zas tak špatný…
@Misuliiinka Zkušenost nemám, ale co tak koukám na testy ADAC, tak tam píšou, že je k ní nutný pás TT, což je otázka, zda máte v autě pro něj kotvící bod nebo zda je to tak opravdu i u vámi vybraného modelu, na Mallu o tom nic nepíšou, ale ono se na jejich infromace moc nedá spoléhat.
@Noelie2726 a jakou byste třeba měla na mysli?
No ona tahle sedačka má mít isofix, což v autě máme, takže ten pás TT si myslím nebude nutný. Oni v popisu píšou, že je polohovací do třech poloh, ael tak nějak opěrka hlavy, tak nevím, jestli i sedačka. Ale snad by měla být. tyhle kategorie 9-18kg, jsou většinou polohovací že?
@Misuliiinka píše:
No ona tahle sedačka má mít isofix, což v autě máme, takže ten pás TT si myslím nebude nutný.
Myslet je na prd, to musíš zjistit, protože jsou sedačky, které nejdou bez toho TT pásu pouze na isofix přidělat!
Právě že tahle sedačka nemá nikde konkrétní popis a to jsem prohledala snad všechno
Já bych šla do romeru bez isofixu, ale manžel tady u té viděl isofix a tu cenu, tak je pro tuhle… ![]()
@Misuliiinka Jak píšu, já u testu na stránkách ADAC u téhle sedačky našla, že pás TT je nutný, ale přece jen testovali její starší model, tak je otázka, zda se to změnilo nebo ne. Jinak ji leda objednat, po doručení kouknout do návodu a případně vrátit.