Autosedačka po bouračce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
elis_an3
20.10.14 14:21

@steeve ano dekuji. Navic jsem sedacku poradne prozkoumala a ma viditelne poskozeni! Plastove casti neprilehaji na nekolika mistech…pasy nemuzu okem zkontrolovat, ale mam uz nachystany doklad o koupi i vytah z navodu…snad s tim nebude problem…snaz u nas pujcim auto nez sedacku :Dtakze sedacku musi proplatit, jinak jsme nepojizdni

• Citovat
  • Upravit
33005
29.11.14 08:54

@elis_an3 Můžu se zeptat, jak to u Vás dopadlo?
Do chlapa ťukli v koloně (3. auto za ním to nedobrzdilo) a samozřejmě ho hned nenapadlo dát autosedačku do zápisu jako další nárokovanou škodu. Máme BeSafe.
V pondělí hned půjde na pojišťovnu viníka, ale potřebovali bychom vědět, na co se máme připravit, případně co s sebou rovnou donést, když to budeme „nárokovat“ s několikadenním zpožděním.
V návodu od sedačky se píše, že po nehodě nedoporučují dál používat, neb není zaručena 100% ochrana dítěte (nebo něco v tom smyslu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
29.11.14 09:05

My máme maxi cosi ale radši si ji otestuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
29.11.14 09:10
@kamikka píše:
My máme maxi cosi ale radši si ji otestuj

Já ji testovat nechci. Já chci koupit novou sedačku a nechat si ji proplatit z povinného ručení viníka. Jen řeším, jestli nebude dělat pojiš´tovna nějaké obstrukce, když to hned chlap nedal do toho záznamu o nehodě a půjde to dodatečně nahlásit se 4 denním zpožděním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
29.11.14 09:17

@Svistice : a mas jak dokázat, ze byla autosedacka v době nehody v autě? Takhle to bude tvrzení proti tvrzení a bojím se, ze to nemusí uznat. Nebo bylo dítě v autě při nehodě? To by pak asi nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
29.11.14 09:28

@myskalucka Dítě tam bylo ( v záznamu - „dítě bez viditelných příznaků zranění“) + máme i svědky (kromě viníka tam byl i další poškozený řidič).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
29.11.14 10:30

A co se dělá pak s nepoužitelnou sedačkou, jak se likviduje? Asi sběrný dvůr, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
29.11.14 10:51

@Svistice se sedackama nebyl absolutne zadny problem, jak prisel technik na auto, tak jsem mu jen nahlasila, ze sedacky byly v aute i s detmi…rikal, ze to je celkem dulezite, ze byly zatizene…tu novesi proplatili celou a z te stare si asi 300,– strhli, ale ja nemela ani doklad od ni, nic…ani presny typ sedacky jsme nemeli…takze vychazeli z toho, co jsem jim ja rekla o stari i cene!! A to byli jinak celkem chrti, na aute me odrbali, totalni skoda a hodnotu auta vycislili na 10 000,– coz celkem svinarna…ale to je fuk, sedacku mame novou ;) v aute stale jezdime, takze mame ted sedacku vetsi hodnoty, nez auto :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix