Autosedačka Romer Kidfix xp 15-36 anebo Cybex Solution X2-Fix?

231
22.6.15 12:32

Autosedacka Romer Kidfix xp 15-36 a nebo Cybex Solution X2-Fix

Maminky prosim o radu jakou vybrat autosedacku? Romer a nebo ten Cybex? Dnes sem obe videla v realu a obe mi prijdou super ale chtela bych zkusenosti. Dekuji moc za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
22.6.15 12:37

@BaEi mam v aute vedle sebe romer a cybex a kdybych vybirala jen mezi 15-36 mela bych problem si vybrat ale asi bych sla do Romera. Jinak jsou hooodne podobne, ani s jednou neudelas chybu. Me ale Romer pocitove prijde o fous lepe tvarovany a festovnejsi na isofixu. Idealne vyzkouset s ditetem a nechat ho vybrat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
22.6.15 12:38

My měli nejdřív toho Romera, pak nám ho ukradli a máme Cybex. Cybex se mi líbí víc, že má polohovatelnou opěrku hlavy a když malá usne, tak jí nepadá hlava dopředu, jako v Romerovi.
Jinak na pohodlí a posez si nestěžovala ani v jednom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
22.6.15 12:45

@BaEi mám Römer Kidfix XP SICT a lituju toho. Měla jsem počkat pár týdnů (kdo toho mohl vědět) a koupit Cybexe Q2 fix, kdybych nebyla líná, resp. nechtělo se mi na něm tak tratit, tak bych ho nejradši prodala. Tvrdý, nepohodlný Záhořovo lože, nedá se to polohovat, při usnutí padá hlava. Kamarádka teď kupovala Q2 a nemůže si vynachválit, R. prodává (má nějakou trochu horší, takovoutu základní řadu, ale ono je to fakt podobný).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
22.6.15 12:46

Takže Romer nemá polohovatelnou opěrku hlavy?
my právě byli i s malou a líbily se jí obě :D tak jsem řekla, že to ještě rozmyslím a hlavně jsem chtěla písnout i sem abych věděla názory :)
isofix zatím v autě nemáme, takže ho nebudem používat, ale do roka máme v plánu nové auto tak tam isofix už bude, takže jsme řekli, že koupíme sedačku už s isofixem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
22.6.15 12:48

Mě teda taky přišla měkčí ta Cybex ale zase né o moc než Romer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.6.15 12:48

Aha tak ted koukam ze ta XP ma nejak zmenseny ten podsedak. My mame tu starsi verzi a ta tedy vypada pohodlneji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
22.6.15 12:55

@quinny Jakou starší verzi? jaké je to označení?.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.6.15 13:13

@BaEi s tim isofixem je to rozumne.
Ja s tou operkou hlavy rozdil nevidim. Hlava kdyz tvrde usnou pada klukum v obou stejne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.6.15 13:16

@BaEi bez toho xp. Ta uz se asi nevyrabi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.6.15 13:21

Máme Romer, jezdíme krátké trasy, i tak už parkrát vytuhla a hlava jí nepadá. Já jsem spokojená, ve mě prostě Romer budí lepší dojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.6.15 13:29

My jsme k Romerce dokoupili ten pridavny pas, takze taky nepada. Ale padala.. u mladsiho prave premyslim, co bude lepsi. Zajimalo by mne, jestli to polohovani hlavy ma nejaky efekt. (Celkove polohovani je na nic, zalezi jen na sedadlech, kam se sedacka dava.)

• Citovat
  • Upravit
17565
22.6.15 13:51

@Any11 u nás to polohování efekt má, v Romerovi dceři hlava padala, v Cybexu nepadá. Ale zas ji tam má tak trochu podivně vyvrácenou, když usne, úplně pohodlné to asi taky nebude :think: ale pro nás pořád lepší, než když jí hlava visela dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
22.6.15 13:52

@BaEi máme Romer kid fix xp sict a já jsem z té sedačky nadšená. Naprosto splňuje vše, co jsem od sedačky pro předškolní a starší dítě očekávala. Je bezpečná, ten přídavný díl přes hrudníček je bezvadný a pohodlný pro dítě, hlava mu ani při usnutí nepadá, v minulé sedačce padala. Podsedák nepatří k těm nejširším, ale to je u nás výhoda.. kluk je štíhlý. Jedině pokud je někdo tlouštík, pak by možná mohl mít pocit, že je užší, ale u normálního dítěte v té velikosti problém nevidím. Potah příjemný, dobře pratelný.. Já na ní za 1,5 roku neshledala chybičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.6.15 13:54

@Etcetera78 U nas to vyresil ten pas. Hlava nepada, ale zas na druhou stranu pekne draha autosedacka a k tomu kupovat dalsi pas za 700. :nevim:

Ja taky Cybex moc nemam rada, vic duvery ve mne budi Romer, ale to je takove subjektivni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix