Autosedačka x-lander Besafe 0-13

28.8.13 07:49

autosedačka x-lander Besafe 0-13

Ahoj emimiňačky, před porodem jsme koupili autosedačku x-lander Besafe, ale po třech měsících mě tedy nebaví. :cert: Malá je v ní úplně mokrá jak myš, úplně nahňahňaná, že se jí ani ručičky nevejdou podél těla a to není žádný obr. Musela jsem si půjčit od švahrové jinou, abych jí po půl hodině jízdy nemusela převlékat jak je mokrá. A to nemluvím o tom, že v kombinéze bych jí do toho nedala ani omylem. :cert: :cert: Máte nějaké zkušenosti??? Je to tato sedačka
 http://www.detske-kocarky.cz/…esafe-izi-go

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
28.8.13 07:59

Zkus vyndat ty novorozenecke vlozky. Mame velky dite a tuhle sedacku a staci mu.

• Citovat
  • Upravit
28.8.13 08:09

Vložky mám dávno pryč. Ale stejně je to těsné a malá se v ní příšerně potí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
28.8.13 08:29

Mně se dítě potí v Maxi - Cosi taky, ale dítěti je rok, je to velký kluk a je mu dobře. Takže velikostně mohu doporučit, kvalitativně oproti xlanderovské také netřeba mluvit.

• Citovat
  • Upravit
5938
28.8.13 09:46

My máme http://autosedacky.heureka.cz/…r-australia/ ale tu 2011 a malá se jaky potí. Ale nemyslím si, že je to autosedačkou :think: co se týče velikosti, malé je 9 mesíců a ještě má dost velkou rezervu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta Opl
28.8.13 10:04

Ve vajíčku byla dcera mokrá často, v kombinéze jsem ji tam nedávala, v zimě jsem nastartovala auto o něco dřív, dcera byla v „teplákovce“ a přikryla jsem ji dekou…
Máme vajíčko Peg-perego z trojkombinace( jestli je kvalitní nebo ne netvrdím, kupovali jsme ji v kombinaci a sedačky jsem pořádně prostudovala až když jsem v roku kupovali 9-18 kg) a kdyby byly pásy o kousek výš, dala bych tam dceru i pozítří, když jedem do Chorvatska( má 21 měsíců a je normálně velká)

• Citovat
  • Upravit
28.8.13 10:10

@Poison Ivy Tahle sedačka vyhrála v testech bezpečnosti a levná nebyla. Stále přeš 4 tisíce…takže si myslím, že kvalitní by měla být. Mám nyní obyčejnou od CAM a bez pocení.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
28.8.13 11:02

@Poison Ivy
Besafe zvítězila v roce 2011 v ADAC testu. Někde jsem četla, ale už je to dýl, tak nemůžu dohledat odkaz, že se dlouhodobě drží mezi top autosedačkami z hlediska bezpečnosti.

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
28.8.13 14:59

Oops, já ji zaměnila za jiný a levnější a starší model, sypu si zpětně popel na hlavu :oops:. Ad pocení - existují i protipotící vložky/potahy, ale jak moc jsou účinné, to nevím, nikdy jsem nezkoušela

• Citovat
  • Upravit
29.8.13 14:06

Nikde jsem to protipotící podložku nesehnala… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.9.13 11:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klea09
24.9.13 18:37

Holky a v té be safe lze tedy ten vnitřek vyndat??? mě přijde že je to tam jakože na pevno a máme ten samý problém, malé bude pět měsíců a pomalu se tam nevejde :(

• Citovat
  • Upravit
4671
24.9.13 19:26

No nevím,
my ji měli taky, tedy besafe izi go model 2012,
malá v ní teda jezdila do roka a něco. a byli jsme spokojení. oproti jiným sedačkám je dost hluboká a uzavřená, to je pravda. ale asi i proto byla tak bezpečná.
malá se v ní taky potila. ale jezdila jen v triku vždycky. když byla zima, tak jsem jí prostě přikryla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.13 08:28
@Klea09 píše:
Holky a v té be safe lze tedy ten vnitřek vyndat??? mě přijde že je to tam jakože na pevno a máme ten samý problém, malé bude pět měsíců a pomalu se tam nevejde :(

No a ve fusáčku jsem jí to sedačky nenarvala už vůbec. :roll: Takže jsem koupila jetou od chicca a spokojenost. Má krásně prodyšný potah a je široká. Takže pocení odpadlo a dám jí tam v pohodě i s fusáčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí