Autosedačky Casualplay

8
5.4.07 10:18

Autosedačky Casualplay

Ahoj holky, mám dotaz ohledně umístění autosedačky v autě. Ke kočárku S4 jsme koupily autosedačku Prima Easy, ale máme sportovní vůz, takže se nám na zadní sedadlo proti směru jízdy nevleze. Už jsem si objednala sedačku Baby zero, která se dá také upevnit na podvozek S4, ale chci se přesvědčit, zda může být připevněna po směru jízdy. Máte některá zkušenosti :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Casualplay S4?

Přidejte zkušenost s Casualplay S4
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
5.4.07 12:45

A už jsi viděla některé vajíčko poutat po směru? Samozřejmě že NESMÍ. Sedačky 0-13 kg se musí vždy poutat proti směru, pokud máš vypínatelný airbag, tak ho můžeš dát i do předu na sedadlo, nebo se podívej do návodní knížky k autu , tam ti poradí, kam připoutat sedačku. A pokud vypínatelný airbag nemá, tak buďto kup jiný auto, nebo nech dítě doma.

• Citovat
  • Upravit
5677
5.4.07 12:57

Ahojky, opravdu vajíčko 0 - 13 kilo nesmí být umístěno ve směru jízdy, vždy v protisměru. Je to kvůli bezpečí dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.4.07 18:13

Ja se pridavam k prispevkum prede mnou - dovedete si predstavit co udela prudsi zabrzdeni s hlavickou ditete pokud je ve vajicku po smeru jizdy? Autosedacku-vajicko, ktera se neda pripoutat v protismeru bych proste nekoupila. V tomto pripade bych vymenila auto nebo dite po smeru v aute nevozila.

• Citovat
  • Upravit
1
7.5.15 12:23

Výplň vajíčka Baby Zero

Dobrý den milé maminky, nevím jestli to sem bude patřit, ale potřebovala bych poradit ohledně Casualplay Baby Zero. Potřebovala bych vědět, jestli pod potahem je polystyrenová výztuž i pod zadečkem nebo ne? Koupila jsem si ji od známé a přijde mi, že tam něco chybí. Nemohla by jste mi prosím některá z Vás vyfotit Vaší autosedačku bez potahu?

Předem děkuji a přeji hezké odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
4.3.16 16:54

Jakou autosedačku?

Holky potrebovala bych poradit. Mame kocarek Casualplay S4. Bohužel jenom korbu a sporťák. Chybí nám autosedačka. Tu si chceme dokoupit ale vůbec nevím jakou. Myslela jsem že je jenom jedna…ale… :D Řeším kočárek a věci s ním spojené poprvé z toho docela zmatená.. :oops: Četla jsem, že by měla jít zaklapnout do podvozku aby se dala vozit i např místo korby. To jsou ty adaptérové? S bezadaptérovýma tohle nejde? a taky jsou prý různé druhy…máte s tím někdo prosím prosím zkušenost? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí