Autosedačky - která je dobrá

Anonymní
31.12.23 01:08

Autosedačky - která je dobrá

Dobrý den,
prosím o Váš názor. Mám dcerku 1 rok, 75 cm a 10 kg, stabilně sedí déle jak dva měsíce. Vybírám pokračovací autosedačku a opravdu vůbec nevím jakou. Syn 4 roky, 122 cm a 20 kg má Caretero gallen od nějakých 10 kg, takže jsem myslela, že zase koupím něco podobného, protože tenkrát, když jsem ji kupovala, tak jsem si četla recenze a myslela jsem si jaká to není kvalita. Ale nyní, když opět hledám, tak jsou skoro všechny nebezpečné a jedna z nejlepších značek je Joie, ale u té zase čtu, že každému dítěti nemusí sedět, že záleží na postavě a že některé se těžko vlezou do auta a potřebují hodně dlouhé pásy. Mám Mazdu Demio, Isofix nemám. Takže opravdu nevím, jakou vybrat, aby seděla co víc, jestli koupit i synovi jinou, bohužel ani nemáme poblíž nějaký takový obchod. Chtěla bych sedačku aspoň 0-25 kg. Za každou radu budu vděčná, protože opravdu nevím 🙏

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31.12.23 04:47

Hezký den, zkuste na FB skupinu „Autosedačky-bezpeci pro děti“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
31.12.23 06:24

K čemu sedacku 0-25, když mas sedici desetikilove dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
31.12.23 10:15

Šla bych do Joie Stages. Je do 25 kg a do 18kg můžeš vozit v protisměru, což je z hlediska bezpečnosti top. Isofix nepotřebuje. https://cz.joiebaby.com/product/stages/
Jak sedne konkrétní sedačka do konkrétního auta a konkrétnímu dítěti je samozřejmě třeba vyzkoušet. Buď v kamenné prodejně, nebo holt objednat a kdyžtak vrátit eshopu, ze zákona lze do 14 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
31.12.23 10:17

A pro starší dítě bych vzala třeba Britax Evolva, Caretero sedačky fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3180
31.12.23 10:42
@Hazentla píše:
A pro starší dítě bych vzala třeba Britax Evolva, Caretero sedačky fakt ne.

Proč pro dítě s 20kg a 122cm Evolvu? Vždyť to 5-ti bodové poutání na pásy vůbec nevyužíjí, to je na nižší váhu. Koupila bych mu jakoukoliv ze známějších značek Britax, Cybex, Joie, Nuna… Ale už bude poutaný jen pásem z auta, pokud 5-ti bodový pás, tak leda nějaký doprodej staršího modelu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí