Autosedačky v Brně

16
12.12.13 22:22

Autosedačky v Brně

Ahoj maminky, kde v Brně jste se setkali s nejlepším servisem co se týče autosedaček? Kde Vám nejlépe poradili atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
683
12.12.13 22:34

My jsme byli v http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/ obsluha velmi příjemná a ochotná, řekla bych že i znalá, vymluvila nám koupi dražší, ale pro naše účely zbytečnou sedačku a mohli jsme si ji vyzkoušet předem v autě i s dítětem a do nákupu nenutili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
12.12.13 22:43
@Kůželíná píše:
My jsme byli v http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/ obsluha velmi příjemná a ochotná, řekla bych že i znalá, vymluvila nám koupi dražší, ale pro naše účely zbytečnou sedačku a mohli jsme si ji vyzkoušet předem v autě i s dítětem a do nákupu nenutili

jojo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.12.13 05:26

Vse jsem si nasla na netu dle testu a pak objednala.Sice byl trosku problem kdyz jsem ji musela zacvaknout ale jinak v pohode…Nepotrebuju aby mi radila prodavacka ktera o otm vim pomalu prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.12.13 07:51
@kattkka píše:
Vse jsem si nasla na netu dle testu a pak objednala.Sice byl trosku problem kdyz jsem ji musela zacvaknout ale jinak v pohode…Nepotrebuju aby mi radila prodavacka ktera o otm vim pomalu prd…

:-DDD a na co tady teda jsou??? :_))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.12.13 07:54
@Lucishkaa píše: :-DDD a na co tady teda jsou??? :_))

Popravde k nicemu. Vetsina prodavacek o tech sedackach a celkove vi prd. Akorat chcou prodat takze jim je jedno jestli ti prodaji sedacku za dva nebo za pet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.12.13 08:00

Navic veci dalsi je ta ze na netu tu smaou sedacku koupis i 1000kc levneji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.12.13 08:13
@kattkka píše:
Navic veci dalsi je ta ze na netu tu smaou sedacku koupis i 1000kc levneji…

A ty jsi do dneška nepřišla na to proč je to na netu levnější? :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.12.13 08:49
@Lucishkaa píše:
A ty jsi do dneška nepřišla na to proč je to na netu levnější? :-DDD

Ne takovym rozdilem.Jako nevim ale kdyz ruzovy panter ma i internet stranky tak bych predpokladala ze budou levnejsi ale spis naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.12.13 08:57

Hlavně je to proto, že na prodejně se ti věnuje prodavačka, která musí být taky z něčeho placená a víceméně si zaplatíš za to, že s tebou stráví čas všechno ti vysvětlí a ukáže nainstaluje do auta atd. A každopádně mnohem lepší koupit přes prodejnu už jen kvůli reklamaci přece…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.12.13 14:04

@Lucishkaa : ja tedy objednavam na netu a nikdy jsem nereklamovala objednavame elektorniku. Hodne tedkom objednavam napriklad na mall takze s reklamaci by nemel byt problem nebot jsou upne stejne v Brne jako ruzovy panter…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.12.13 09:17
@kattkka píše:
@Lucishkaa : ja tedy objednavam na netu a nikdy jsem nereklamovala objednavame elektorniku. Hodne tedkom objednavam napriklad na mall takze s reklamaci by nemel byt problem nebot jsou upne stejne v Brne jako ruzovy panter…

No tak pochybuju, že z mall ti dají nějaké pokyny k užívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.12.13 09:25
@Lucishkaa píše:
No tak pochybuju, že z mall ti dají nějaké pokyny k užívání.

Jako jak k uzivani?? Ja nevim ale krome toho ze mi ty zada nechteli nacvaknout tak zadnej problem nebyl.JAk u vajicka tak i u dalsi kategorie. I na ten iso fix jsem ji zvladla. A kdyz jsem mel aproblem tak jsem napsala tady do diskuzi nebo kdyz se mi neco nezdalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.12.13 11:53
@kattkka píše:
Jako jak k uzivani?? Ja nevim ale krome toho ze mi ty zada nechteli nacvaknout tak zadnej problem nebyl.JAk u vajicka tak i u dalsi kategorie. I na ten iso fix jsem ji zvladla. A kdyz jsem mel aproblem tak jsem napsala tady do diskuzi nebo kdyz se mi neco nezdalo…

OK :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario