Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, kde v Brně jste se setkali s nejlepším servisem co se týče autosedaček? Kde Vám nejlépe poradili atd?
My jsme byli v http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/ obsluha velmi příjemná a ochotná, řekla bych že i znalá, vymluvila nám koupi dražší, ale pro naše účely zbytečnou sedačku a mohli jsme si ji vyzkoušet předem v autě i s dítětem a do nákupu nenutili
@Kůželíná píše:
My jsme byli v http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/ obsluha velmi příjemná a ochotná, řekla bych že i znalá, vymluvila nám koupi dražší, ale pro naše účely zbytečnou sedačku a mohli jsme si ji vyzkoušet předem v autě i s dítětem a do nákupu nenutili
jojo
Vse jsem si nasla na netu dle testu a pak objednala.Sice byl trosku problem kdyz jsem ji musela zacvaknout ale jinak v pohode…Nepotrebuju aby mi radila prodavacka ktera o otm vim pomalu prd…
@kattkka píše:
Vse jsem si nasla na netu dle testu a pak objednala.Sice byl trosku problem kdyz jsem ji musela zacvaknout ale jinak v pohode…Nepotrebuju aby mi radila prodavacka ktera o otm vim pomalu prd…
a na co tady teda jsou??? :_))
@Lucishkaa píše:a na co tady teda jsou??? :_))
Popravde k nicemu. Vetsina prodavacek o tech sedackach a celkove vi prd. Akorat chcou prodat takze jim je jedno jestli ti prodaji sedacku za dva nebo za pet…
Navic veci dalsi je ta ze na netu tu smaou sedacku koupis i 1000kc levneji…
@kattkka píše:
Navic veci dalsi je ta ze na netu tu smaou sedacku koupis i 1000kc levneji…
A ty jsi do dneška nepřišla na to proč je to na netu levnější? ![]()
@Lucishkaa píše:
A ty jsi do dneška nepřišla na to proč je to na netu levnější?
Ne takovym rozdilem.Jako nevim ale kdyz ruzovy panter ma i internet stranky tak bych predpokladala ze budou levnejsi ale spis naopak…
Hlavně je to proto, že na prodejně se ti věnuje prodavačka, která musí být taky z něčeho placená a víceméně si zaplatíš za to, že s tebou stráví čas všechno ti vysvětlí a ukáže nainstaluje do auta atd. A každopádně mnohem lepší koupit přes prodejnu už jen kvůli reklamaci přece…
@Lucishkaa : ja tedy objednavam na netu a nikdy jsem nereklamovala objednavame elektorniku. Hodne tedkom objednavam napriklad na mall takze s reklamaci by nemel byt problem nebot jsou upne stejne v Brne jako ruzovy panter…
@kattkka píše:
@Lucishkaa : ja tedy objednavam na netu a nikdy jsem nereklamovala objednavame elektorniku. Hodne tedkom objednavam napriklad na mall takze s reklamaci by nemel byt problem nebot jsou upne stejne v Brne jako ruzovy panter…
No tak pochybuju, že z mall ti dají nějaké pokyny k užívání.
@Lucishkaa píše:
No tak pochybuju, že z mall ti dají nějaké pokyny k užívání.
Jako jak k uzivani?? Ja nevim ale krome toho ze mi ty zada nechteli nacvaknout tak zadnej problem nebyl.JAk u vajicka tak i u dalsi kategorie. I na ten iso fix jsem ji zvladla. A kdyz jsem mel aproblem tak jsem napsala tady do diskuzi nebo kdyz se mi neco nezdalo…
@kattkka píše:
Jako jak k uzivani?? Ja nevim ale krome toho ze mi ty zada nechteli nacvaknout tak zadnej problem nebyl.JAk u vajicka tak i u dalsi kategorie. I na ten iso fix jsem ji zvladla. A kdyz jsem mel aproblem tak jsem napsala tady do diskuzi nebo kdyz se mi neco nezdalo…
OK ![]()