Autoservis a problém s opravou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2674
1.11.13 13:46

Autoservis a problém s opravou

V úterý jsem volala do autoservisu, který mám blízko s dotazem, jestli jsou schopni provést výměnu zámků u mého auta a do kdy. Po telefonu mi bylo sděleno, že to udělají ale ten den to již nestihnou, ale během středy určitě. Zaplatila jsem odtahovku na tento servis. Zde mi přijali zakázku s tím že jsme se domluvili, že to do středy asi nestihnou, ale pokusí se auto zprovoznit co nejdříve, nejpozději do pátka bude hotové. Dnes jsem se tam jela zeptat jak to s autem vypadá a na servisu mi sdělili, že auto nejsou schopni opravit, že musím do autorizovaného servisu. Bohužel ale autorizovaný servis je schopen mi auto začít opravovat až v pondělí, než jim přijdou náhradní zámky…, tj. auto budu mít nejdříve v pátek. Vadí mi, že v původním autoservisu, kam jsem auto nechala odtáhnout mi neřekli rovnou, že toto nezvládnou a nechali si tam auto týden stát, i když jsem jim zdůrazňovala, že auto potřebuji k práci a co nejdříve. Má člověk vůbec na něco v takovém případě nárok od servisu? Jako třeba za druhý odtah mezi dvěma servisy proplacený tím servisem, který v podstatě přijal zakázku, kterou nebyl schopný uskutečnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
1.11.13 14:05

Mozna pokud bys mela ve sml.ze to bude do te a te doby. Jinak pochybuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
1.11.13 14:19

Obávám se, že pokud nemáš písemně sjednanou smlouvu s termínem, do kdy bude oprava dokončena, tak nemáš šanci dosáhnout ničeho :think:
Tohle je dost těžký. Kolikrát prostě obyčejný autoservis nemá tolik možností jako servis autorizovaný a často se to pozná až v době, kdy auto proleze automechanik.
A co se týče delší čekací doby - to je úplně normální. Manžel jezdí do autorizovaného servisu, shodou okolností nedávno také potřeboval vyměnit všechny zámky a stejně musel 2 týdny čekat, než zámky do servisu dorazily. Probíhá to tak, že manžel zavolá do servisu, že je nějaký problém. Do telefonu mu řeknou, přijeďte tehdy a tehdy, mrkneme se na to. On tam přijede, mechanici na to kouknou, řeknou, že tyhle součástky se musí objednat a ať přijede třeba za týden, že to už je tam budou mít…
Prostě když vím, že auto nutně potřebuji, tak nedám na to, že ten obyč. servis mám za rohem, ale raději se objednám do autorizovaného. Já mám třeba starouška a to auto denně nepotřebuji, tak obyčejný servis risknu. Ale až si na jaře koupím auto nové a vím, že s ním budu jezdit denně, tak prostě budu mít číslo na autorizovaný servis v mobilu a jinam ho dávat nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný