Jak máte uložené dokumenty?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1429
31.10.13 10:53

jak máte uložené dokumenty?

Ahoj holky.
Dneska jsem odhodlaná uklidit a roztřídit všechny ty papíry, protože když něco hldám, není to k nalezení:D Jenomže já vůbec nevím jak to mám roztřídit :roll: Jako mám na mysli paragony, záručáky a tak, to mám zatím v krabici na skříni. Ale potom mám různé smlouvy o úvěru, technické průkazy, manželovy zkoušky z práce a tyto věci. Ale kam s tím?? Jako do té krabice k paragonům to dávat nechci, jedině mě napadá to dát všechno do další krabice? ale to nebudu mít moc roztříděné :D A to co zatím nikam nepatří je v lince a něco v obývákové stěně, takže to hledání pak taky vypadá :roll:
Tak jak to máte vy? Těch papírů je furt hromada :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jemys
31.10.13 10:55

Ahoj, já mám na papíry doma takovou malou skříňku a tam jsou všechny důležitý věci - smlouvy, pojistky, paragony, rodný a oddací listy - všechno v různých deskách

• Citovat
  • Upravit
8142
31.10.13 10:55

@soleile Mám to přesně jako ty a nikdy nic nemůžu najít… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
31.10.13 10:56

V deskách v šuplíku a zbytek po krabicích ve skříňkách v obývací stěně :D

• Citovat
  • Upravit
3743
31.10.13 10:57

Šanon - muž, žena, dítě, byt a v tom eurosložky - v jedné vícero papírů dle typu/okruhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepr.neprihlasena
31.10.13 10:57

My? Pracovnu máme celou šanonů - každé má své místo. Šanon nadepsaný „pojistky“ a v tom lepítka podle toho, o které pojistky jde, pak šanon „auta“, „byt“ aj. Takže přesně vím, kam sahám, když něco hledám. Ale u nás je to silně pracovní deformace. :-) Máme tam hodně šanonů právě i s prací, stejně roztříděné.

Každopádně je to hodně přehledné a pohodlné na orientaci i použití, dokonce i zařazování.

• Citovat
  • Upravit
3696
31.10.13 10:58

Máme 2 šanony a tam si to zatřizuje manžel sám, jen jednou za čas mu v tom udělám pořádek, když něco nemůžu najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
31.10.13 10:59

Zasuvku, v ni zavesny slozky a vsechny papiry roztrideny. Asi by to chtelo trezor, ale ten jeste nemame.

• Citovat
  • Upravit
5269
31.10.13 11:02

@soleile popíši náš systém :mavam:
napřed rozděleno na dvě hromádky - moje a partnerovo,
pak jednotlivá hromádka rozdělena dále na práci, školu, školení, úvěry, banka, recepty, jednotlivé byty, paragony, záručáky… atd
a pak jsem to dali do jednotlivých šanonů - těch úzkých, když je v jednom toho více tak je to vždy rozepsáno na hřbetě a odděleno třeba barevných papírem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
31.10.13 11:03

Máme pořadače, v nich normální fólie, na foliích lísteček s tím, co tam je. A takhle má vše své místo. Máme 6 šanonů - dům, auta, já, manžel, děti a ostatní smlouvy, záruční listy - paragony třeba z obchodu a větších nákupů mám v krabici vedle šanonů - a všechno je bezpečně uchované daleko od dětí :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
31.10.13 11:03

Mám to v šanonu a pak jen listuju a hledám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
31.10.13 11:04

@soleile Já mám klasické kancelářské šanony, jeden má manžel, tam jsou jeho pojistky, rodný list, všechny vysvědčení, techničáky od auta a motorky a prostě vše jeho. Druhý mám já, uplně stejně. Další mám k baráku, tam jsou smlouvy, pojistky, záručáky k těm velkým věcem, jako bojler, kamna, elektornika atd. A zbylé záručáky ( jako od kalhot, bot a takových těch drobností )mám v krabici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
31.10.13 11:04

Mam sanony a tam mam vsechny smlouvy k plynu, elektrine, vse kolem auta atd. Pak mam druhy sanon, tam mam pracovni veci, certifikaty, pracovni smlouvy a tak. Pak mam jeste suplik, kde mam diplomy a desky s jiz neaktualnimi smlouvami, vyplatni pasky a tak. Ale stejne v tom mam prisernej bordel, nove veci hazu do toho supliku jako ze se to casem uklidi.

• Citovat
  • Upravit
9950
31.10.13 11:07

No jdu ti poradit, že to dávám vše do šanonu, ale právě jsem včera strávila x minut nad hlednání ŽL..prostě ho asi nemám :zed: tož tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
31.10.13 11:07

Já mám na takové ty pracovní smlouvy, vysvědčení, apod. normálka šanony a v tom eurodesky, ale třeba záručáky máme v šuplíku. ten už se nám poslední dobou začíná ale přeplňovat, nevím kde se to teda vše bere :nevim: tak asi budeme muset pořídit něco šikovnějšího. Potřebovala bych taky nějakou pracovní deformaci, protože v práci v tom mám podobný trochu čurbes. ale nejpřehlednější mi přijdou ty šanony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný