Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebuji poradit s jakým běžným účtem jste spokojené/ní?
Chci opravdu odejít od své stávající banky. Vysoké poplatky.
Nabízí se Air bank. Ale nemám zatím nic nastudované.
DĚKUJU
Přemýšlím o Fio… cokoliv jiného výhodného má daleko pobočku… taky mám strašný poplatky. Ale musím počkat…
MKonto u mBanky nebo osobní konto u Fia, jak je psáno výše. mBanka mi vyhovuje víc, protože skoro vše jde zařídit přes internetové bankovnictví a nemusím lítat na pobočku kvůli každé změně limitu na kartě, např.
@avm3 K mbank pobočku nepotřebuješ, účet mám už dlouho a na pobočce jsem vživotě nebyla ![]()
@Luisiana píše:
@avm3 K mbank pobočku nepotřebuješ, účet mám už dlouho a na pobočce jsem vživotě nebyla
A jak je to s vybíráním peněz?
Mám Fio a spokojenost. Na pobočce jsem byla jedinkrát - při zakládání účtu a to už je 3 roky zpátky ![]()
Jakakoliv z bezpoplatkovych a bezpodminkovych bank - Mbank, Fio, Air bank, zkusenosti mam se vsema, neplatime nic, nevidim zasadnejsi rozdily a nemuzu si stezovat, pobocky netreba, pro me je banka, ktera vyzaduje navstevu pobocky jindy nez pri zalozeni (a ani to uz dnes neni nutne) k nicemu.
@Luisiana co bankomat? Potřebuji 1× měsíčně vybrat hotovost ![]()
@avm3 kdekoliv. Záleží jak často vybíráš a jaký máš obrat. Jeden až tři výběry zdarma. Z kteréhokoliv bankomatu.
@karfice píše:
Mbank - mkonto
Fio - osobní konto
a ještě GE gratis - u těchto se neplatí poplatky ![]()