Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
prosím poraďte ten nejlepší robotický vysavač:-) Manžel chce vědět, co bych si přála k Vánocům.. A jelikož tento dárek by mi ušetřil spoustu času, tak bych ráda vaše zkušenosti a návrhy, než si Ježiškovi napíšu.-) (produkt by měl být cenově přijatelný - tak do 2 500kč a aby fakt dělal svou práci poctivě,–). Díky
Do 2500 a aby pracoval dobře, to se asi vylučuje. Zainvestujte do nejlevnějšího modelu Roomba a nebudete litovat! Jinak do 2500 kvalitní vysavač určitě koupíš, ale budeš s ním muset jezdit sama ![]()
Ach jo, to je jako kdyby jsi chtela nejlepsiho advokata a platit ho jako zednika. Za 2,5 tis poridis absolutni smejd. Pokud se ptas na nej, tak ted jsme ho kupovali, tudiz jsem delala pruzkum trhu a jako nej vysel roomba 780. Cena kolem 13 tis.
@Cuddy Já vím, myslela jsem, že když jen vysává, tak by neměl být tak drhý.
@MiriJ píše:
@Cuddy Já vím, myslela jsem, že když jen vysává, tak by neměl být tak drhý.
Jenze on sice jen vysava, ale vysava SAM. A to jak dobre vysava sam, v tom se prave lisi.
Máme Roombu a řekla bych, že je to dost předražené a jsou tam některé konstrukčně nedořešené věci, které jsou hodně poruchové. Baterka také nevydrží bůhvíjak dlouho - máme ji už čtvrtým rokem, v okolí několik známých a ty problémy mají všichni stejné a i na netu v diskusích se o tom často píše, takže to nebude jen nějaká smůla na kus.. Každopádně bych řekla, že to bude jeden z lepších přístrojů na trhu, ať už jakákoliv řada.
Na youtube jsou srovnávací videa co se týče hlučnosti, efektivnosti atd., nejlíp jim tam vyšlo nějaké LG, ale cenově to také bylo nad 10.000.
Nejlepší je jednoznačně Roomba, ale ta je cenově mimo tvá očekávání. Podle zkušeností kolegu s jinými značkami buch neměnila.
Ja koupil Samsung SR 8930 za 4990,– normalne stoji v eshopu okolo 10000,– prodejci s některými výrobci robotických vysavačů uzavřely Price Maintenance agreement, a mají hodně nadstandartní marže. A za tech pár tisíc už stojíza to otevřít hubu a smlouvat.
Roomba ma plastove prevody, a nezvladne hodně komplikované mistnosti protože jezdí cik cak. Navíc musíš používat virtiálni zeď protože jak jezdi cik cak tak by jednu mistnost poradne neuklidila.
Za 2 500 tisíce pořádnýho robota neseženeš, ty laciný šunty typu sencor jsou na nic, nejlepší je roomba, máme a spokojený jsme moc ![]()
@martin 35 Dovolim si nesouhlasit. Mame velkou mistnost, kde se roomba musi vyhybat nekolika vetsim kusum nabytku (gauc, kresla, nohy stolu, atd.) a jeste z ni vyjizdi do uzke chodby a uklidi to vzdycky poradne i bez virtualnich zdi.
Máme Roombu 770 a jsem nadmíru spokojená. Nechávám ji uklízet po místnostech.