Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, nedávno jsem u manželových známých viděla perfektní věc.
Na skříňkách i stolku měli lino (pvc), pro sjednocení nábytku mě to moc oslovilo. Čím byste to lino přilepili?
Díky:-)
Lino na nabytek?? Budiz… No ja bych ho prilepila lepidlem na PVC.
@ncc1701 píše:
Lino na nabytek?? Budiz… No ja bych ho prilepila lepidlem na PVC.
Taky mě to napadlo ![]()
@Anonymní píše:
Na skříňkách i stolku měli lino (pvc), pro sjednocení nábytku mě to moc oslovilo. Čím byste to lino přilepili?
Já myslím, že to jde tím Patexem(tak nějak se to jmenuje, je na reklama). ![]()
A ještě mě napadlo - co se zeptat přímo známých? Asi s tím budou mít (hádám narozdíl od nejspíš většiny holek zde) zkušenosti
@Seizdra Když nás to napadlo obě, tak to zas asi taková volovina nebude…
Reklamy přece nelžou. ![]()
@MDK píše:
@Seizdra Když nás to napadlo obě, tak to zas asi taková volovina nebude…Reklamy přece nelžou.
Já tím lepím chlapa za k… do futer - a drží ![]()
@Anonymní píše:
no zvaž, jestli si tím ten nábytek neznehodnotíš. ale zas třeba část našeho nábytku by linem spíš získala
![]()
kašli na lepidlo z reklamy- je vždycky dražší a přitom o nic kvalitnější než ostatní. Zajdi do malé drogerie - (ne do OBI či Baumaxu, ani drogeriií typu dm) a tam si vybereš lepidlo učené na PVC či na linoleum (podle toho, co tam vlastně budeš lepit, zda PVC či lino), zvaž také na jaký materiál to lepíš, dřevo? dřevotříska?, nějak odýhovaný? leštěný? atd. Pokud by byl povrch popraskaný či příliš lesklý, bude ho potřeba lehce zbrousit - v tom případě si kup ještě jeden arch šmirgl papíru.
Každá drogerie může mít jiné lepidlo, ale bude to haléřová položka a bude to fungovat.
pa har.
Příspěvek upraven 27.10.13 v 09:15
@MDK píše:
@Seizdra![]()
A jak dlouho? Že bych to taky prubla?!
Zítra to bude rok a 4 měsíce
![]()
@harpyje Ano - jsou na Pattex reklamy, ale funguje. My teda od nich používáme tmely a strýc tím dělal nějaký dodělávky v koupelně. A spokojenost.
@Seizdra nepsala jsem, že nefunguje. Napsala jsem, že je to zbytečná investice.