Jakou dostane dítě adresu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
112
25.10.13 16:01

Jakou dostane dítě adresu?

Zdravím,

holky chtěla bych se na něco informovat, jsem v podnájmu a mám zde i trvalý pobyt, v Lednu se mi má narodit miminko, a nevím jestli můžu nahlasit miminku trvalý pobyt tak kde ho mám já, nebo jak to bude. Prosím poraďte. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12003
25.10.13 16:02

Na matrice ti sami napíšou miminu stejný trvalý pobit jako má matka dítěte, nemusíš to nikde hlásit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
25.10.13 16:04

Ani se nemusím ptát majtelky bytu? či něco podobného? nějaký její souhlas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
25.10.13 16:14

Dite dostava automaticky trvaly pobyt po matce. Majitelce je treba oznamit, ze je vas vice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
25.10.13 16:14

Já mám trvalý u rodičů přes půl republiky a nikde jsem nehlasila, jen v porodnici moji adresu a na matrice maleho automaticky zapsali ke me, nasich se nikdo neptal (jsem vdaná takze jiné jméno).. Ale v rámci zachování dobrých vztahů bych majitelku asi upozornila ze jsem tehotná a ze matrika zapíse adresu díteti stejnou jako máš ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
25.10.13 16:16

Spis ji oznam ze vas tam bude vic, to mas urcite povinnost z najemni smlouvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.10.13 16:18
@ppalea píše:
Já mám trvalý u rodičů přes půl republiky a nikde jsem nehlasila, jen v porodnici moji adresu a na matrice maleho automaticky zapsali ke me, nasich se nikdo neptal (jsem vdaná takze jiné jméno).. Ale v rámci zachování dobrých vztahů bych majitelku asi upozornila ze jsem tehotná a ze matrika zapíse adresu díteti stejnou jako máš ty…

Co v rámci zachování vztahů :mrgreen: Leckde v paneláku se společné náklady rozpočítávají dle počtu osob, tak bývá přímo ve smlouvě, že nově „přistěhovalé“ osoby musíš hlásit do x dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
25.10.13 16:23

@Gina108 to první bylo ohledne hlašeni trvaleho bydliště, to co píšeš jsem připsala v dalším komentáři..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
25.10.13 16:33

Paní majtelka bytu ví že jsem těhotná, a do nové smlouvy (od Ledna) jí zapíše, ale nevím jestli ví o tom trvalém pobytu že vlastně malá dostane stejný jako já, příští měsíc jí obeznámím, tak uvidím co na to řekne… Takže na matrice nechtějí žádny souhlas od majtele, tak to je dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný