Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky chtěla bych se zeptat, co může znamenat, že nás chce navštívit sociálka??? ta přece chodí jen, když se rodiče o dítě nestarají, ne? sociálku nepobírám, s přítelem a malým žijeme, normálně, žádný problém nemáme, jsme úplně normální rodina, která žije normální život, bez problému, vše je u nás v naprostém pořádku, tak mě to i přítele dost teď zaskočilo, proč to můžou dělat??? napadlo nás, že by nám třeba někdo záviděl, a dal tam podnět k tomu, ať přijdou na kontrolu, to, ať klidně přijdou, to nám vůbec nevadí
,a nebo nás napadlo, myslíte, že vadí, že mám trvalé bydlište u rodičů a žiju s přítelem u něho, ale to přece nemůže vadit, ne???
No to nás jediné napadlo, takže závist asi, že? ale v tom pobytě problém být nemůže, že?
To te zrejme nejaka"dobra" duse udala…s trvalym pobytem to nema nic spolecneho
@Darinka7777 Nejspíš Vás někdo nahlásil. Nebyli jste třeba někde u doktora, nebo na pohotovosti? Nemělo dítě nějaký úraz?
Jinak nevadí, že máš trvalé u rodičů.
Já měla strach jen z toho, že to tak nemůže být, že mám trvalé bydlište u rodičů a žiju s přítelem, i když si říkám, že je to jen moje věc…pokud to někdo udělal jen ze závisti, tak to by bylo v pohodě, protože je vše o. k.,…no to jsem teda fakt zvědavá
Kamarádka, která má prcka s přítelem mi říkala, že k nim došli ze sociálky proto, že nejsou vzití, když se malej narodil ![]()
Trvalé u rodičů určitě nevadí, já to měla také tak.
Nebyli jste s prckem na preventivce nebo třeba na pohotovosti v době, kdy měl nějaké modřiny a pod? že by nějaký doktor byl přepečlivý? Dali jste všechna „povinná“ očkování? Někteří lékaři to berou jako možné zanedbání péče prý…
A nebo pak na udání, to přijít musí, ale většinou se tyhle návštěvy „odbydou“ v tom smyslu, že to u vás okouknou a když nezjistí, že máte pod stolem mrtvou myš a v kredenci kolonii plísně, tak to tím hasne…I ty socprac. už mají oko na to odhadnout, kde je problém a kde chtěl být jen někdo za důležitýho.
Někdo vás zřejmě udal..
Bydlíte předpokládám v paneláku nebo nějaké bytovce, že?
Víš třeba o někom, kdo by vám chtěl udělat zle?
V pobyte byt problem nemuze. Muze ale (myslim) byt problem v tom, kdyz nejsi v byte hlasena. Jak je stary maly, chodi do skolky? Nemohl tam rict treba neco ze srandy co se rikat nema a ucitelka z toho dela velblouda? Nebo nema velkou modrinu treba?
@Verunecka289 píše:
Kamarádka, která má prcka s přítelem mi říkala, že k nim došli ze sociálky proto, že nejsou vzití, když se malej narodil
Co? To se mi nějak nechce věřit..Víš, kolik rodin by museli navštívit? My manželé zatím nejsme a nikdo u nás teda nebyl a to bude mít malý 4 roky..
@Darinka7777 mi přišla sociálka proto, že mě nahlásil soused, prý se u nás strašně řve
no neřve, jen přeřvává cvičící stroj. Podruhé mi přišli policajti, že je u mě týrané zvíře, ano, stříhala jsem morčatům drápky, samička vždycky řve jak protržená
někdy jsou sousedi hold na pěst. Ale neboj se toho ![]()
@martina.se píše:
@Darinka7777 mi přišla sociálka proto, že mě nahlásil soused, prý se u nás strašně řveno neřve, jen přeřvává cvičící stroj. Podruhé mi přišli policajti, že je u mě týrané zvíře, ano, stříhala jsem morčatům drápky, samička vždycky řve jak protržená
někdy jsou sousedi hold na pěst. Ale neboj se toho
ALe jsou teda důkladní..
Ne, malý je v pořádku, ještě jsem s ním nikdy na pohotovosti nebyla k doktorce chodíme jen na pravidelné kontroly, a tam je vždy vše v pořádku, je zdravý, nemáme problémy,…:-)nic nás opravdu nenapadá, jen ta závist asi, jak píšete i vy…