Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Silwinka87 píše:![]()
ALe jsou teda důkladní..
soused je miláček ![]()
@Darinka7777 píše:
Ne, malý je v pořádku, ještě jsem s ním nikdy na pohotovosti nebyla k doktorce chodíme jen na pravidelné kontroly, a tam je vždy vše v pořádku, je zdravý, nemáme problémy,…:-)nic nás opravdu nenapadá, jen ta závist asi, jak píšete i vy…
A jak je malý starý?
@Darinka7777 A nemáte třeba příspěvek na bydlení? Nic jiného mě nenapadá…
@martina.se píše:
soused je miláček
Nó..Takového bych chtěla taky
Pečlivka jeden… ![]()
@lasička1 píše:
@Darinka7777 A nemáte třeba příspěvek na bydlení? Nic jiného mě nenapadá…
A když se pobírá příspěvek tak chodí soc. na kontroly? Já nevím, jen se ptám..Nikdy jsem žádnou dávku nepobírala..
@Darinka7777
a kedy maju prist?
by som sa ich potom schvalne spytala, preco prisli, aky k tomu mali dovod-to by Ti snad mohli povedat..
ale dobre je, ze sa aspon ozvali..
mne keby prisli naneohlasenu navstevu den predtym ako mi chodi uklizecka, tak by asi cumeli(a neee nemame tu mrtve mysi, alebo plisen atd)
skorej by som to tipovala na to, co uz tu bolo zmienovane-nejaky super susedia, ale sama musis vediet, koho mate okolo seba a ako si pisala Zavist, tak asi vies odkial vietor vanie..
A nepobírá přítel příspěvek na bydlení?
To by taky mohl být jeden z důvodů návštěvy. A kam mají dojít? K rodičům nebo k příteli?
@Silwinka87 píše:
Co? To se mi nějak nechce věřit..Víš, kolik rodin by museli navštívit? My manželé zatím nejsme a nikdo u nás teda nebyl a to bude mít malý 4 roky..
no fakt jo no
prej dokonce kontrolovali i postýlku
malej má 1,5 roku a sousedy nemají, takže odtud vítr nevane
ale taky sem se divila, když mi to říkala, no prej taky koukala jak zjara, že neměla uklizený, že to nečekala ![]()
@miisenka píše:
@martina.se![]()
![]()
![]()
to morce by som chcela slyset..:-)))))
jako uznávám, že fakt vřeští. Jak se přiblížím s kleštičkama, tak je rachot. Ale zaprvé stříhám drápky dopol, max odpol, aby to právě nerušila, zadruhé tak 1× za měsíc.. Pořád mi vidí, jak pobíhám s klecema, když je čistím a pod a stejně nedá pokoj, dědula aktivní ![]()
Určitě nevadí, že máš trvalý pobyt u rodičů. To spíš třeba nějaká aktivní sousedka, která nemá co na práci a nudí se.. Někdy stačí trošku hlučnější dítko a starají se o co nemají! Jo i tak dovedou být lidi zlí..Jestli je u Vás všechno OK tak to hoď za hlavu..A buď v v klidu ![]()
@Silwinka87 píše:
Nó..Takového bych chtěla takyPečlivka jeden…
navíc odvážný. Když se to tu bitkovalo na chodbě, tak ani nos nevystrčil, nikoho nevolal, ale jak řve morče, to je hned.. ![]()
@Verunecka289 píše:
no fakt jo noprej dokonce kontrolovali i postýlku
malej má 1,5 roku a sousedy nemají, takže odtud vítr nevane
ale taky sem se divila, když mi to říkala, no prej taky koukala jak zjara, že neměla uklizený, že to nečekala
A byl u nich pediatr, když se malý narodil? Náš totiž chodí dva dny potom, co tě pustí z porodnice podívat se na dítko..
Třeba se mu něco nezdálo..Jinak fakt nevím…Je to divné.. ![]()
Manželé nejsme, malý budeme mít dva roky, žijeme v paneláku, nemyslím, že by to mohly být sousedé, i když teď mi to fakt vrtá v hlavě, pokud dal někdo podnět, proč a kdo to byl, zvířata nemáme a s přítelem se vůbec nehádáme, nekřičí se u nás, malého oba milujeme a jsme pořád všichni spolu, nikam ani nechodíme jeden bez druhého, přítel nechodí ani do hospody, na městě nás všichni vidí většinou jen spolu, právě proto všechno jsme oba v šoku, proč chtějí jít zrovna k nám? doma máme čisto, nežijem v přepychu, to né..ale normálně, jako každá druhá rodina, malý má všechno…zeptám se sociální pracovnice neb možná b´mi to sama řekne, proč zrovna my, ale kdo ví jestli mi řekne, že jim někdo volal nějaký anomym, to asi nemůže…no fakt jsem zvědavá
Ahoj,
ke mě přišly když jsem byla svobodná matka, bydlela jsem u rodičů a to kvůli tomu jak se dcera má, jestli je o ni postaráno a nestrádá. Pak proběhlsoud o výživné a ta paní co u mě byla, tak zastupovala dceru u soudu.Taky si nechali poslat z úřadu posudek o mě, jestli se starám o dítě a tak. Malá měla cca půl roku.