Kusový koberec do obýváku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1165
26.10.13 20:22

Kusový koberec do obýváku

Ahoj maminky, potřebuji poradit s výběrem koberce :-) Máme menší obývák, který slouží i jako jídelna, herna, no prostě trávíme tu většinu času a koberec u sedačky je tedy VELMI zatěžovaný :mrgreen:
Měli jsme tu už druhý stejný koberec s vysokým vlasem z Ikei, ale první po 2 letech šíleně páchnul a ten samý druhý jsem dneska opět vzteky vyhodila na dvůr, neboť ho Sofinka opět dneska pokřtila blinkáním…Špatně se udržují (v ložnici jsou jako nové :-), takže sháním nějaký příjemný, ale takový aby se dobře udržoval a také, aby byl vhodný na zatěžované místo.
Hodně se mi líbí tyto moderní akrylové měkoučké koberce, ale přemýšlím zda půjde dobře čistit a udržovat? http://www.maxmax.cz/…gentina.html

Přemýšlím, zda to přeci jen není „škoda“ pořizovat takový pěkný koberec na hodně zatěžovaný obývák a nepořídit přeci jen obyčejnější z Ikea http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12272
26.10.13 20:26

My jsme spokojení s vlněnými koberci. V obyváku máme peršan ještě po manželově babičce, pak jeden kusový vlněný z Ikey. Ten tedy začal dost šisovat. Malé jsem do dětského pokoje koupila taky vlněný. Je to příjemné na omak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
26.10.13 20:29

A jaky dotaz je jaky? S tim ti asi bohuzel nikdo neporadi, to si musis rozmyslet sama, zda setrit ci nikoli. Ja bych brala co nejkvalitnejsi, Ty levne nejdou poradne vyluxovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilibeth
26.10.13 20:30

Já bych se při dětech orientovala (pokud nejste zrovna super pracháči) na IKEA, Sconto a podobně a rozhodně kupovala koberce s nízkým vlasem. Jednou za rok dáte tři stovky za čistící přístroj a koberec vám nějaký ten rok vydrží. A až děti odrostou (a nebude z nich odpadávat jídlo) koupila vysoký kvalitní.

• Citovat
  • Upravit
makytalicka
26.10.13 20:33

@Kacenka1987 jooo, to znám, máme v obýváku už druhý koberec za dva roky. Píďata holt blinkají a často jsme v obýváku a takhle to dopadá. Jo a po zvracení ho zase počůrávají při učení na nočník :lol: My teda nemame malej, ale velikej - není přes celý obývák, ale přes většinu.

Takže jsme přešli z měkoučkého dražšího na né tak dokonalý levnější. I tak to stojí dost měnit to každý rok. A to jsem koberec myla ručně na zahradě i spec. čistícím strojem. (aby to nevypadalo, že jsem prase co se to nesnažilo mockrát vyčistit 8) )

závěr: kup levnější dokud to nebude bezpečné :kytka:  :kytka:

• Citovat
  • Upravit
26.10.13 20:54

@Kacenka1987
Ahoj, my zrovna vcera poridili ten z te Ikei (za tech 599,–),taky do obyvaku. Prvni reakce byla teda desna, protoze jsem se lekla, ze je flekaty, ale delal to ten material. Ale jinak si zatim nemuzu stezovat. Mame ho taky u sedacky a na ty nohy je to fajnucke a teploucke. Mame 2 deti, jedna je smudla a druha taky kazdou chvili blinka, takze je to urcite lepsi koupit levnejsi, nez nejaky drazsi, co se za chvili vyhodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.10.13 21:12

My mame pred sedackou v obyvaku koberec z tohodle materialu, v unoru ho budeme mit rok a malej si na nem denne hraje, denne po nem chodime, obcas se na to uz i neco vylilo a je porad jako novy…a je i pekne mekkoucky..zatim jsme spokojeny, ted koberec je opravdu denne zatezovanej a na neni nem znamka zniceni…sice nebyl nejlevnejsi, ale zda se ze se ta koupe vyplatila :-D
je tam pekna fotka z blizka a kupovali jsme ho taky v kobercich BRENO
 http://www.koberce-breno.cz/…-91311-Black

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný