Autoškola - nevím, jak dál

Anonymní
7.5.24 18:30

Autoškola… nevím jak dále

Ahoj. Dnes jsem měla druhé opravné zkoušky z autoškoly.
Testy jsem dala na poprvé. Způsob výuky v autoškole se mi vůbec nelíbil.
Teorii jsem měla samoučbu - ani jednou jsem nebyla v žádné učebně nic, pouze první jízda na trenažeru. A poté byli už jen jízdy.

To, že jsem vystřídala během výcviku dva učitele a dvě různé auta se asi vyjadřovat nebudu / to je prostě špatně . Autoškolu dělám od začátku listopadu. Měla jsem v jeden čas 1 jízdu měsíčně a pak se vše dohánělo na rychlo… ač jsem prosila jednoho, tak i druhého učitele aby mě vzali na křižovatku, která je v našem kraji docela složité a málo kdo ji projede na poprvé a správně, mi odvětili, že to není potřeba, a stále jsme jen jezdili stejnou trasu jako každou moji jízdu… u zkoušek se parkuje pozádu a podélně, a začali jsme parkovat reálně až ke konci všech jízd a vždycky za celou 2hodinovku jen jednou… první jízdu jsem neudělala kvůli tomu, že mi auto lehce cuklo a lehoučce jsem byla v křižovatce… dnes jsem to neudělala protože jsme jeli na tu křižovatku, o kterou jsem prosila při výcviku ( která nebyla potřeba)…
Můj dotaz zní… lze přestoupit na třetí opravnou zkoušku do jiné autoškoly? Něco jsem slyšel, že ano, ale nevím co je na tom pravdy a už vůbec nevím jak by to bylo s poplatkem atd…
Moc díky všem

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
2259
7.5.24 18:33

Zaplatit si jinde kondiční jízdy?

• načítám...
229
7.5.24 18:37

Já byla také v jedné autoškole - parkování mi ukázali jedenkrát, teorie vůbec neměli a první zkoušku jsem neudělala, protože jsem při parkování nehodila blinkr, šla jsem poté hned do jiné autoškoly, kdy jsem si zaplatila navíc kondičky, tam bylo vše jak má být, parkování, vysvětlení teorie a všeho a udělala jsem to. :) Pokud nejsi v autoškole spokojená, je to nedostatečné, necítíš se dobře, zkusila bych buďto kondičky jinde a třetí pokus tady a nebo úplně jinam.

• načítám...
18659
7.5.24 18:45
@Anonymní píše: Více

Teorii jsem neměla ani minutu. Jízd celkem 14 a trenazer ani jeden. Dvě auta mi přijdou náhodou dobre, protože si vyzkousis jak každé reaguje jinak. Parkování je hlavně o teorii postavení aut. Chtělo by to konečně se prestat vymlouvat a svádět chyby na ostatní. Jízdy jsem dělala ve měste, kde jsem nikdy nebyla. Jízdy v Praze na okraji a závěrečný v Brandýse vc jízdy po dálnici. A představ si, ze je mám napoprve :think: priplat si kondicky.

• načítám...
3685
7.5.24 18:57

Tak na zacatku prispevku jsi samice, na konci samec? Divne, no… Odhlednu-li od toho, tak pokud jsi zakaznik a platis, tak si snad i poroucis, ne? Kdyz chci na krizovatku, tak tam jedu. Bohuzel si myslim, ze zakopanej pes je jinde. Smir se s tim, ze ne vsichni maji vlohy k rizeni motoroveho vozidla. A je to tak dobre, ze nedostanou opravneni. Jinak totiz jsou hrozbou pro sve okoli.

• načítám...
Anonymní
7.5.24 18:57

@hospodki miluju lidi, co soudí ;) na tuhle autoškolu je hodně stížností, bohužel jsem blbá a nepřečetla jsem si zkušenosti na začátku, ale až teď a aspoň jsem se utvrdila v tom, že hold tahle autoškola nenaučí ;) kondiční bych si ráda připlatila ale autoškola je divná a neumožňuje to ;). Před první zkouškou ano, ale při opravných už ne ;)
Další věc, v 99,9% autoškol, se bere na dálnici, ani jednou jsem nebyla, jezdila jsem každou jízdu stejnou trasu dokola, nikdy jsme nejeli jinam natož někam mimo město ;) díky za tvůj názor, chtěla jsem vědět rady, ale u tebe si to nebudu brát k srdci a budu dělat, že si ani nenapsala žádnou větu. Díky Ti, protože tímhle lidem nepomáháš, ale akorát ukazuješ, jaká jsi :kytka:

• Upravit
Anonymní
7.5.24 18:59

@Fee-bee tak jsem ve větě “slyšela” zapomněla písmeno a, to je toho 🤣

• Upravit
5987
7.5.24 18:59

Jako oukej, asi to chování autoškoly je nic moc, ale představ si, že máš řidičák a budeš jezdit trasy, co nemáš nacvičené.
Tu křižovatku si měla zvládnout i bez praktického zkoušení.
Křižovatky jsou o teorii a parkování z poloviny také.
Navíc parkování se můžeš učit klidně i s někým zkušeným,,doma,,.

Zaplať si kondiční jízdy někde jinde a křižovatky přesuň v hlavě z teorie do praxe.

• načítám...
Anonymní
7.5.24 19:00

@Fee-bee bohužel zakopaný pes nikde jinde není. Víc se asi vyjadřovat nebudu

• Upravit
15511
7.5.24 19:05

Prosímtě měj soudnost a řidičák si nedělej. :roll:

Ve spoustě autoškol se teorií vůbec nezabývají. Jelikož každý průměrný jedinec se to dokáže naučit sám. Trenažér? Na co? :mrgreen:
Víc aut? V pořádku. Aspoň si jich vyzkoušíš víc. Parkování můžeš trénovat i mimo autoškolu.
Jo a na dálnici jsem s autoškolou taky nebyla …

Zapřemýšlej, kde skutečně je chyba … 8) Jen v autoškole to fakt nebude …

• načítám...
5987
7.5.24 19:07

Jo a k té dálnici…
Ne, na tu opravdu není potřeba brát, navíc se ani často v autoškole na ní nebere, protože dojedeš kamkoliv v ČR i bez nutnosti jet po dálnici.

• načítám...
5696
7.5.24 19:08
@hospodki píše: Více

Přesně když čtu takový příspěvek si říkám, že lidi jsou ta nejvíc idiotská stvoření na světě. Jako pardon, ale asi každý není tak geniální jako Ty. Přístup autoškoly mi v každém případě nepřijde správný. Je to škola od toho, aby se člověk naučil. Teorii parkování si může sjet i na youtube, proč platit drahou autoškolu, ne? :zed:

• načítám...
5696
7.5.24 19:09
@Šmoulice píše: Více

Další paní dokonalá, že já na tyto d. bilní diskuse, kde si každý jen honí ego, vůbec lezu.

• načítám...
5696
7.5.24 19:12
@Anonymní píše: Více

Nemá to smysl, tady Ti každá nejchytřejší na světě, která se s uměním řídit už narodila, napíše, že jsi levá a máš jezdit MHDčkem. Promluv si s nimi v autoškole, že takto ne, právě ty situace se mají v autoškole procvičovat, aby se pak v ostrém provozu nestal průšvih. Musíš si v průběhu autoškoly vyzkoušet všechny způsoby parkování i křižovatky, kdy jindy, ne?

• načítám...
15511
7.5.24 19:19
@Zabatko píše: Více

Kontaktuj adminy, oni ti profil jistě rádi smažou. :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí