Autoškola - nevím, jak dál
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Více
1. nejsem ženská
2. kdo nezvládne neznámou trasu u zkoušky, nezvládne ji hned potom ani sám naostro (bez záchrany instruktora s dvojšlapem), takže ne - takový řidič sám jezdit nemá ![]()
@Šmoulice píše: Více
Já nevím, nepřijde mi, že ji tu někdo vyloženě shazuje. Tak na to nemá vlohy noo…
Nikdo není dokonalý.
Jestli se to chce fakt naučit, tak k tomu jsou kondiční jízdy, což ji tu většina i radí.
Kamarádka věděla, že závěrky neudělá a připlatila si jich dalších 10 a i tak je sváteční řidič.
Někomu to fakt nejde a ŘP nemá, ale nemůže se svalovat vina na autoškolu a jestli to tak cítí, tak prostě si zaplatim jinou no ![]()
Co jako jiného na toto říct ![]()
Já dokonce dělala závěrečné jizdy úplně v jiném městě, než probíhala výuka.
Ona je to z většiny prostě teorie a křižovatku musíš zvládnout i nenatrénovanou
U nás se v autoškole taky střídali lektoři i auta, to mi nevadilo vůbec, teď střídám klidně 4auta a je mi jedno, co řídím…i známých dodávku jsem ve velkým městě řídila…brávalo se do velkého města, taky to se mnou nestihli, ale udělala jsem autoškolu napoprvé…když jsi věděla, že nějaké křižovatce nerozumíš, proč jsi někoho nepoprosila, ať ti to tam vysvětlí - táta, sourozenec, kamarád…na dálnici jsem taky nebyla a přesto na ně jezdím, s vlekem jízdy taky nebyly…spoustu věcí si človek zažije ježděním, takže az ty zkoušky uděláš, tak hlavně jezdí, ať si seš jistější ![]()
- Upravit
Podle mě to není dobrá autoškola. Já jsem chodila na kurz už před pár lety, ale přednášky o teorii jsme měli normálně (samozřejmě pak bylo samostudium), 2 auta, 3 lektoři na jízdy, různé trasy po celém městě i po dálnici, každou lekci nácvik parkování. Na tvém místě bych si zaplatila kondiční jízdy jinde.
jak jsi přišla na to že 99% jezdí i na dálnici? Jinak kdybych já měla v autoškole dva druhy aut byla bych štastná, Buď ráda že jsi jezdila ve městě, a né na cvičném okruhu. Najdi si kámoše soukromou louku a jezdi a parkuj
Ne, na dálnici me autoskola fakt nebrala, tam me vzal při testech najednou komisař. Klidně si to k srdci neber, ale stezovat si na všechny okolo a neuznat svoji blbost ![]()
Dělala jsem zkoušky cca 23 let zpátky. V Praze na sídlišti. Trenažér jsme měli 1× - řazení na Škodě 120. Pak 1× teorie v učebně a pak šup jezdit po Praze. Na dálnici jsme tedy nebyli ani 1×. Ono tedy na ní nejí nic složitého ( za mě je nejjednodušší ). Šla bych se optat do tebou vybrané autoškoly. Popsala problém a poprosila o řešení jestli je možné.
![]()
Ptala jsem se dětí jen pro zvědavost. Na dálnici nebyly, testy dělaly ve větším městě obě.
Jinak já si pamatuji, že při mé zkoušce jsme měli najeto s tras, kam komisař jezdí. No tak jsme jeli jinudy
To je asi klasika všude.
- Upravit
Nemáš kamaráda řidiče? Nemůžete spolu tu křižovatku projet? Dopředu si říct jak je to správně? Na to přeci nepotřebuješ instruktora.
- Upravit
@kocourGarfield píše: Více
Jakože pojede bez ŘP (protože ji vyhodili od zkoušky) s nějakým kamarádem do provozu a bude si tam na křizovatce něco zkoušet? Tak snad je nepotkám…
…Anebo že by se jenom jako spolujezdec dívala? To jí asi moc nepomůže, ale za pokus asi nic nedá ![]()
Ja jsem teda autoskolu delala pred 20 lety, ale trenazer byl za me totalni ztrata casu na urovni hrani Need for speed, teorii jsme se ucili taky sami, akorat jsme u nas na malem meste vymetli kdejakou zaludnost, abychom vedeli, na cem komisari radi nachytavaji lidi. Ale stejne se pak stalo, ze jsem jela s komisarem mimo mesto k nemu domu, protoze si cosi zapomnel. To jsme teda netrenovali
A na dalnici jsme nebyli, protoze nejblizsi dalnice byla asi tak sto kilaku od nas. Na tvem miste kontaktuju jinou vybranou autoskolu a zeptam se jich, co by doporucili ![]()
No ty jo 28 jízd 🙈 sorry, ale autoskola má naučit jak ovládat auto tak to jsi snad zvládla ne? Zkušeným Řidičem se člověk stava po 10 tis najetých kilometrech což je minimálně rok intenzivnejsiho rizeni (denní průměr 27 km! Takže si každý týden dat 200 což je pro nováčka prakticky nereálné).
@hospodki taky jsem delala závěrečný v Brandýse, autoskola byl pro me horor, ale dodnes jezdím do Brandýsa rada
jinak jsem jezdila Bechovice, Klánovice, Počernice… nebyli jsme ve stejně autoskole? ![]()
Příspěvek upraven 07.05.24 v 20:46
- Upravit
@Mista1 píše: Více
Já bydlím nakonec nedaleko a taky už jsem tam několikrát jela. Jako komisař se snaží nachytat jestli vůbec přemýšlí. Me chtěl nechat zaparkovat před vratama na žlutým krizi 😁
@eManžel tak pokud tvrdí, že ji nikdo nedá napoprvé dobře, tak to bude o najetí, at… to by jinmohlo pomoc
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat