Autoškola - opakování jízd
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
autoškola-opakování jízd
Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho jste čekali na další termín závěrečných jízd (testy i techniku mám)
Sama instruktorka mi řekla že si myslela že mi to dá, vytkl mi že se dost neotáčím při koukání do zrcátek při objíždění překážky, takže paráda. Nicméně mi bylo řečeno že další termín je až za 3 měsíce! Já tomu moc nerozumím, řekla že pak před zkouškami si mám dokoupit tak 2 jízdy ať si to osvěžím, jinak by neměl být problém, proč tedy čekat 3 měsíce, pochopil bych třeba měsíc, ale dělat to až někdy v lednu po třech měsících bez jízd, mi přijde jako hloupost. Zajímají mě vaše zkušenosti a předem děkuji za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak asi se zkoušky neopakují podle potřeb vyhozených. Asi jdou s dalším kurzem třeba? Nevím. Jízd si můžeš přikoupit víc v průběhu těch tří měsíců, to je na tobě. Prostě jsi neprošel, je jedno proč a co říká instruktorka. Budeš se tomu muset přizpůsobit.
- Citovat
- Upravit
Nejspis bude problem, ze terminy pred tim uz jsou naplnene. Zvlast ted pred Vanoci a zimou chce kazdy ten kurz dodelat. A ted ani skoro nejsou mista v autoskolach, takze i zkousky musi byt preplnene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janee19 Ano, taky jsem si to říkal, ale kamarád teď dojezdil a nabízela ať si vybere jakýkoliv z termínů, s tím že nejsou naplněné, takže nevím. Mamka tam dělala asi před 20ti lety a říkala že šla napodruhé asi po týdnu, ale tak to je asi irelevantní, jiná doba holt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel má autoškolu na maloměstě a termín zkoušek má 2-3× do měsíce. V případě takové opravky žáky pustí na zkoušky v moment, kdy má prostě volno, aby opravky nezabíraly místo dalšímu kurzu. Ale 3 měsíce mi příjde i tak dost. Můžeš si obvolat autoškoly v okolí a zeptat se, zda tě nepředvedou ke zkoušce dřív. Samozřejmě to ale vyjde dráž.
Nebo možná je instruktorka za výsledek zkoušky naštvaná a chce tebe i komisaře nechat vycukat 😁
- Citovat
- Upravit
@vojta203 píše: Více
Moje zkusenosti se synovou autoskolou jsou dost strasny. Delal si ridicak pres skolu, jizdy i pak zaverecky byly na dlouho, mezi jednotlivyma zkouskama taky more casu, samozrejme si mezitim delal rekondicni, pro jistotu, a pak mu jizdy 3×neuznali, a to vzdy kvuli banalite (udajne neotocil hlavu ve spravnem uhlu apod.
).
Cely ten prubeh byl tak neuveritelny, ze jsme mu radsi zaplatili jinou slusnou autoskolu, a tam to dal normalne napoprve a bez problemu.
Nicmene, ty si zkus zazadat o drivejsi termin,3 mesice se mi zdaji opravdu dlouho…
Mozna se i obrat na magistrat..komisaru je nekolik, zjistit, kdy ma ktery nejblizsi volny termin..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcellia Dobrá děkuji za rady, určitě zkusím, někdo se v tom aby to ostatním znepříjemnili prostě vyžívají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vojta203 píše: Více
Jo, toho jsme si uzili ve velkym, docela nervy, kdyz pokazde syn prisel, ze mu zaver. jizdu opet neuznali a ani se komisar moc neobtezoval vysvetlit, co presne udelal spatne. Musel to z nej pacit. Se radsi vykecaval s ucitelem.
Prijde mi, ze to maji dost na haku. A z kazde zkousky navic maji i penize, co si budem…
Synovi jsme pak zaridili autoskolu na malomeste, s tim, ze jezdil s ucitelem i do krajskeho mesta potrenovat, a to byl uplne jiny pristup..zaverecna jizda naprosto v pohode a v klidu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Autoškola je placená služba jako každá jiná. Takže bych se na tvém místě nenechala odbýt. A žádala bych o bližší termín. Protože je asi jasné, že když nebudeš tři měsíce kloudně sedět za volantem dopadne další termín špatně. Řekla bych, že autoškola vycítila, že nebudeš moc průbojný. Takže tě šoupla na konec seznamu a dají bližší termín těm co si to nenechají líbit.
Takže ty budeš buďto sypat další peníze za přikoupené jízdy. Nebo si koupíš nyní jen dvě. A až to neuděláš na další pokus už si jich budeš muset pod tlakem přikoupit daleko víc. Vůbec jim na to nepřistupuj! A pokud budou tvrdit, že žádný bližší termín nemají najdi si možnost přejít pod jinou autoškolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam ridicak dlouho a uz za nas jsem cekala vic jak mesic na zkousku. Kdo delal opravky, tak zase mesic. Praha. Asi je to vsude jinak a zavisi na stavu komisaru. Nedala bych na “jedna pani povidala”, ale zkusila bych kontaktovat nejakeho spoluzaka naprimo, kdy ma termin, pripadne magistrat daneho mesta. A je dost mozne, ze treba 80% kapacity je pro prvozkousky, zbytek reparaty. Ono by taky nedavalo smysl, aby termin zabrali repetenti a radni cekali x mesicu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit