Autoškola v zimě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Autoškola v zimě?
Ahojky mám dotázek dělal jste někdo autoškolu ted v zimě v Budějcích? Bojím se aut jak čert kříže ale chtěla bych překonat ten strach a jezdit. Máte někdo nějakou zkušenost jak první jízdy probíhají? seděla jsem za volantem jen 2× a jen co se rozjela tak jsem hned panikařila že nezastavím
manžel mě ujišťuje že s instruktorem to zvládnu když se bojím to zkoušet sním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Neboj se a jdi do toho. V zimě si myslím, že je to lepší. Většina lidí jezdí opatrněji a někteří nevyjíždí vůbec. Jaro, léto, to je docela peklo (tedy alespoň v Praze). A s instruktorem budeš úplně v klidu, ten je vedle tebe proto, aby zabránil průšvihům. Pokud bude dobrý, tak ti všechno v klidu vysvětlí, uklidní tě a nebudeš se bát.
Já třeba dodnes nesnáším, když jedu s manželem, protože má tendenci mi do toho kecat. A to mám řidičák i na náklaďák s přívěsem a dělám si z něj srandu, že si za rok koupím kamion a budu s ním jezdit do zahraničí, abych si užila trochu sluníčka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZandaU Dělala jsem autoškolu v zimě na Vysočině a nebylo to zase tak náročný. V CB jsem žila 12 let a sníh se drží maximálně ráno, tak si dej jízdy na odpoledne a jsi v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se ridit bojim at je zima, nebo leto - nejezdim, ale syn ted do autoskoly zrovna chodi. Vůbec me nenapadlo resit, v jakem rocnim obdobi tam chodi. Budes mit i skolu smyku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedělala jsem autoškolu v Budějovicích ale v zimě jo ![]()
Začínala jsem v prosinci, zkoušky jsem dělala dva dny před Silvestrem a byla jsem skoro v 30.týdnu těhotenství
Zrovna v den, kdy jsem měla zkoušky a tedy jízdu s komisařem byla hrozná chumelenice, vítr, nebylo vidět na krok, takže supr
ale dala jsem to
Neboj, pokud sis našla dobrou autoškolu, kde mají šikovné instruktory, vůbec bych se nebála, oni tě naučí co a jak. A troufám si říct, že učit se v zimě je mnohem lepší než v létě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tterka píše:
Neboj se a jdi do toho. V zimě si myslím, že je to lepší. Většina lidí jezdí opatrněji a někteří nevyjíždí vůbec. Jaro, léto, to je docela peklo (tedy alespoň v Praze). A s instruktorem budeš úplně v klidu, ten je vedle tebe proto, aby zabránil průšvihům. Pokud bude dobrý, tak ti všechno v klidu vysvětlí, uklidní tě a nebudeš se bát.
Já třeba dodnes nesnáším, když jedu s manželem, protože má tendenci mi do toho kecat. A to mám řidičák i na náklaďák s přívěsem a dělám si z něj srandu, že si za rok koupím kamion a budu s ním jezdit do zahraničí, abych si užila trochu sluníčka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989 píše:
Nedělala jsem autoškolu v Budějovicích ale v zimě jo
Začínala jsem v prosinci, zkoušky jsem dělala dva dny před Silvestrem a byla jsem skoro v 30.týdnu těhotenstvíZrovna v den, kdy jsem měla zkoušky a tedy jízdu s komisařem byla hrozná chumelenice, vítr, nebylo vidět na krok, takže supr
ale dala jsem to
Neboj, pokud sis našla dobrou autoškolu, kde mají šikovné instruktory, vůbec bych se nebála, oni tě naučí co a jak. A troufám si říct, že učit se v zimě je mnohem lepší než v létě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bebuše píše:
@ZandaU Dělala jsem autoškolu v zimě na Vysočině a nebylo to zase tak náročný. V CB jsem žila 12 let a sníh se drží maximálně ráno, tak si dej jízdy na odpoledne a jsi v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdi do toho, já dělala řidičák v zimě a je to k nezaplacení. Bývalý manžel mi do toho taky furt kecal, nadával, vždycky jsem byla tak ve stresu, že jsem pak dělala ještě větší zmatky. Teď mám za manžela instruktora autoškoly a je to uplně v pohodě
Akorát když ho vezu a je trochu picnutej, tak mi ze srandy sahá do řízení, řadí, brzdí, pouští stěrače a tak-prý zkouška, jak umím reagovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já zase dělala řidičák na jaře, ale vždycky to vyšlo tak, že pršelo. a to se mi jezdilo nejlíp. ale jinak co se týká instruktorů, tak já mám do dneška pocit, že v autoškole se člověk jezdit nenaučí, teda aspoň můj případ. instruktor fakt neměl trpělivost se ženskou, když se mi nepovedlo zacouvat bokem na druhý pokus tak to vzdal ať radši jezdím jenom rovně a dopředu, tak jsem asi dva roky nejezdila, hrozně jsem se bála, a naučil mě jezdit až můj chlap. a taky mi dost pomohlo, že jsem si koupila auto v automatu. ten můj instruktor byl dobrej tak akorát pro kluky, který potřebovali ten papír a za volantem si už byli jistější, ale učit fakt neuměl.
a jak píše @tterka tak je přes zimu o trochu míň aut a jezdí se trochu opatrněji ikdyž taky jak kde asi…
spíš dej na nějaké dobré reference co se týká výběru autoškoly a instruktora.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enysek píše:
Jdi do toho, já dělala řidičák v zimě a je to k nezaplacení. Bývalý manžel mi do toho taky furt kecal, nadával, vždycky jsem byla tak ve stresu, že jsem pak dělala ještě větší zmatky. Teď mám za manžela instruktora autoškoly a je to uplně v pohodě![]()
![]()
Akorát když ho vezu a je trochu picnutej, tak mi ze srandy sahá do řízení, řadí, brzdí, pouští stěrače a tak-prý zkouška, jak umím reagovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky budu dělat autoškolu teď v prosinci. Manžel to se mnou zkouší, ale já jsem strašpytel. Vsázím na to, že ženská instruktorka bude mít se mnou více trpělivosti.
Příspěvek upraven 20.11.13 v 15:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enysek píše:
Jdi do toho, já dělala řidičák v zimě a je to k nezaplacení. Bývalý manžel mi do toho taky furt kecal, nadával, vždycky jsem byla tak ve stresu, že jsem pak dělala ještě větší zmatky. Teď mám za manžela instruktora autoškoly a je to uplně v pohodě![]()
![]()
Akorát když ho vezu a je trochu picnutej, tak mi ze srandy sahá do řízení, řadí, brzdí, pouští stěrače a tak-prý zkouška, jak umím reagovat
Já když naposledy vezla mírně picnutého muže, tak šel málem pěšky, protože mě tak vytočil, že jsem zastavila a otevřela mu dveře. Čuměl jako puk, zavřel dveře a od té doby ani nemukl
. To ti byl takový klid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bunnies píše:
Taky budu dělat autoškolu teď v prosinci. Manžel to sem zkouší, ale já jsem strašpytel. Vsázím na to, že ženská instruktorka bude mít se mnou více trpělivosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Půjdu proti proudu, za mě to byla hrůza nejen kvůli sračkám na silnici, ale i brzkému stmívání ![]()
- Citovat
- Upravit