Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, je mi 21 let. Chtěla bych se vás zeptat, zda máte někdo zkušenosti s autovakcinací na močový měchýř. Trpím chronickými záněty od malička a od listopadu mívám pravidelně každý měsíc zanět. První urolog mě chtěl poslat na cytoskopii, avšak jsem se moc bála a pracuji jako zdravotní sestra, takže jsem se domluvila v naší nemocnici s urologem, který me obeznámil, že mohu podstoupit autovakcinaci a na cytoskopii prozatím nemusím. Tak se chci zeptat na zkušenosti, zda vám na zánety pomohla, a jak to vlastně celé funguje, kolik to stojí.
@vabakmi píše: Více
Mám autovakcínu na záněty močových cest, ale teprve týden, takže nemůžu posoudit. Jsu to kapičky, které se užívají asi 3 měsíce podle schématu. Nic jsem neplatila, jen výroba trvala asi měsíc.
Jen teda já na cystoskopii byla, našla se příčina zánětů a ta vakcína mi má pomoct překlenout dobu, než se problém vyřeší. Mě cystoskopie přijde jako základ a tvoje obavy jsou přehnané. Fakt to není žádné drama.
Cystoskopie je prkotina, běž na ni, ať víš, co máš vevnitř. autovakcínu jsem měla, neplatila jsem nic. nemám pocit, že by nějak zvlášť pomohla, ale já záněty neměla tak často jako ty. taky jsem brala urovaxom a dělala si kúru blokurimou, můžeš zkusit i lichořeřišnici. držím palce, ať se toho zbavíš, je to pěkná otrava