Avent ohřívačka a jaké tipy lahviček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7725
16.11.12 09:17

Avent ohřívačka a jaké tipy lahviček

Ahoj :mavam:,

máme od Aventu ohřívačku lahví, mám k tomu i 3 lahve od Aventu, a chtěla bych dokoupit další, nemusí být nutně Avent, ale jak jsem zjistila tak některé se tam nevejdou (třeba Tommee Tippee nebo MAM, co mám doma pro starší dceru jsou široké).

Prosím, kdo máte odzkoušeno jaké lahve se do této ohřívačky vejdou? tzn jsou stejně (nebo méně) široké jako Avent lahvičky. Děkuji moc za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4275
16.11.12 09:26

My máme ted ohřívačku ještě po mě, takže se tam vejde avenťácká jen ta úplně nejmenší :zed: takže máme jednu čtvrtlitrovku baby-nova a v té ohříváme vodu a pak přelejeme do připravené větší flašky. a když je potřeba přihřát, napustíme ve dřezu do misky horkou vodu. je to na palici. nemáš možnost si zajet někam, kde lahvičky prodávají přímo „na živo“? tam by stačilo jen řpijít s metrem a bylo by vyřešeno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
16.11.12 09:30

Akorát právě DM, nebo Tesco jinak obchod s věcma pro děti tady nemáme. :roll: A na netu jsem rozměry samo nenašla. Možná zkusím někam napsat aby mi přeměřil třeba NUK (ten vypadá takový úzký).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
16.11.12 09:37

Hm, zkoušela jsem googlit a očividně se hodně pečlivě starjí o to, aby hlavně prodali i za cenu, že to nevyužiješ, protože to nikde není. ach jo, syn má teprve 4 měsíce a už mě ten dětský byznys začíná pekelně štvát :? tak ať se ti ozve i někdo, kdo má lahvičky doma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
16.11.12 09:41

V pohodě se tam vleze jen Avent, s trochou dobré vůle i NUK. TT jsem tam ohřívala ty velké, když jsem tam dala víc vody, nebo jsem to ohřála ve VIA pohárku a přelila.

• Citovat
  • Upravit
291
16.11.12 17:44

A jaký typ Avent ohřívačky máš? Já mám:http://sterilizatory-a-ohrivace.heureka.cz/…i-scf260-37/ a venjde se mi tamlahvička značky NUK a i ta Tommee Tippee - sice mi ta Tommee kouká více ale dám do ohřívačky více vody a lahvička se ohřeje, mám ilahvičku Tupperware a také se tam vejde :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlatonka123
27.1.13 21:09

Můžete mi taky poradit? Marně hledám, která ohřívačka je vhodná pro lahvičky MAM. Nerada bych se jich vzdala :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4