Máte někdo tenhle stojan na vaničku?

437
10.11.12 22:13

Máte někdo tenhle stojan na vaničku?

Ahoj, máte někdo takový stojan na vaničku? Zajímá mě, jestli je stabilní a bezpečný. Osobně jsem ho neviděla. Děkuju

http://www.krokodylek-tu.cz/…icku-kovovy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
11.11.12 00:30

Ahoj, my ho máme a je v pohodě, stabilní a bezpečný. Byl používaný třemi dětmi a pořád jako nový :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
11.11.12 07:04

Já takovým věcem nevěřím a ještě pokud se jedná o miminka neměla jsem ho ani jsem ho neviděla podle mě další zbytečná investice, tomáška jsem koupala ve vaničce která byla na nizkém stole a teď to vidím na dvě pevné židle jinak se dá dát vanička do vany a okoupat tam je to podle mě bezpečnější jasně sice se miminko drží ale prostě nevěřím tomu je to jen můj názor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.11.12 08:01

My ho taky meli, trochu mi na nem vadilo nesikovne vylevani vody z vanicky. Vlastne ji musis celou zvednout nahoru i s vodou, a to je nekdy tezke, zalezi tedy kolik vody tam je… A vanicku se spuntem a hadickou na vylevani vody jsem nemela. Ale jinak stabilni je dost a i vyska je v pohode, nemusela jsem se tolik shybat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
11.11.12 08:08

@Kapřík90 souhlas, me tedy prijde zbytecna i vanicka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
11.11.12 08:23

@lucie.t tak vanička jo tu jsem zase podědili a jsem ráda aspon na ten první půl rok je super jinak stupidní je koupací kyblík :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.11.12 11:56

Stejný máme a stále používáme. Není co vytknout, stabilní je dostatečně, složený nezabere moc místa a koupání je určitě jednosušší, když si můžete vaničku postavit kam chcete. Idelání je mít vaničku s vypouštěním, ale i bez toho se dá, jenom dát pozor při vylévání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
12.11.12 12:11

Díky všem za reakce, už jsem ho dnes objednala, protože si ji nemám ani kam položit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
12.11.12 13:55

Já tedy zatím nemám vyzkoušeno, ale na aukru jsem sehnala vaničku CAM tu novější s podobným stojanem za 350Kč a jela jsem si pro ni. Jinak v obchodě by obojí vyšlo na 1400Kč. Myslím si, že za tu cenu určitě zbytečná nebude a vyplatí se :-) Hlavně nemusím být zohlá ve vaně a nemáme v koupelně tolik místa abych si tam tahal pokaždé těžký nábytek či židle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí