Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, máte někdo takový stojan na vaničku? Zajímá mě, jestli je stabilní a bezpečný. Osobně jsem ho neviděla. Děkuju
Ahoj, my ho máme a je v pohodě, stabilní a bezpečný. Byl používaný třemi dětmi a pořád jako nový ![]()
Já takovým věcem nevěřím a ještě pokud se jedná o miminka neměla jsem ho ani jsem ho neviděla podle mě další zbytečná investice, tomáška jsem koupala ve vaničce která byla na nizkém stole a teď to vidím na dvě pevné židle jinak se dá dát vanička do vany a okoupat tam je to podle mě bezpečnější jasně sice se miminko drží ale prostě nevěřím tomu je to jen můj názor ![]()
My ho taky meli, trochu mi na nem vadilo nesikovne vylevani vody z vanicky. Vlastne ji musis celou zvednout nahoru i s vodou, a to je nekdy tezke, zalezi tedy kolik vody tam je… A vanicku se spuntem a hadickou na vylevani vody jsem nemela. Ale jinak stabilni je dost a i vyska je v pohode, nemusela jsem se tolik shybat.
@lucie.t tak vanička jo tu jsem zase podědili a jsem ráda aspon na ten první půl rok je super jinak stupidní je koupací kyblík
![]()
Stejný máme a stále používáme. Není co vytknout, stabilní je dostatečně, složený nezabere moc místa a koupání je určitě jednosušší, když si můžete vaničku postavit kam chcete. Idelání je mít vaničku s vypouštěním, ale i bez toho se dá, jenom dát pozor při vylévání.
Díky všem za reakce, už jsem ho dnes objednala, protože si ji nemám ani kam položit.
Já tedy zatím nemám vyzkoušeno, ale na aukru jsem sehnala vaničku CAM tu novější s podobným stojanem za 350Kč a jela jsem si pro ni. Jinak v obchodě by obojí vyšlo na 1400Kč. Myslím si, že za tu cenu určitě zbytečná nebude a vyplatí se
Hlavně nemusím být zohlá ve vaně a nemáme v koupelně tolik místa abych si tam tahal pokaždé těžký nábytek či židle