Tomme tippee a Litlle angel

34
6.11.12 11:49

tomme tippee a litlle angel

Ahoj holky, máte některá zkušenost s odsávačkama TommeeTippee, nevím jakou koupit. A také máte některá fusak do autosedačky od Little Angel, moc s mi líbí, ale nechci zbytečně utrácet…
Díky moc za rady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
taichistka
6.11.12 11:59

Já mám doma od Aventu elektrickou, přišla podle recenzí nejlepší a i když jsem ji používala jen měsíc, tak jinou bych nechtěla. Sehnala jsem ji tenkrát v akci za super cenu 2190.

• Citovat
  • Upravit
34
6.11.12 13:06

Moc se mi líbí lahvičky od TommeeTippee a slyšela jsem na ně jen chválu, Proto mě zajímá i jejich odsávačka… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8268
6.11.12 13:18
@luciekuk píše:
Moc se mi líbí lahvičky od TommeeTippee a slyšela jsem na ně jen chválu, Proto mě zajímá i jejich odsávačka… :)

souhlasím s tím že lahvičky jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
13.11.12 08:07

Ja jsem taky uvažovala o odsávačce Tommee Tippe, nakonec jsme ale dostali Avent jako dárek. Co jsem slyšela, tak kvalita Tommee Tippe je hodně dobrá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
15.11.12 15:28

Cokoliv od Little Angel, hlavně z materiálu outlast, je super! Já mám fusak exclusive (asi není do autosedačky, ale do kočárku) a je bezvadnej. A taky máme kuklu, body a kombinézu. Jen ponožky nejsou nic moc, takové hrubé. Ale to ostatní je heboučké a funkční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
16.11.12 07:35

Díky moc za rady, taky plánuji nakoupit nějaké bod od little angel, mají i porstěradla, tak asi vyzkouším i to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
17.11.12 11:51

@luciekuk Osobně jsem byla s ruční odsávačkou Tommee Tippee ohromně spokojená. KOupila jsem ji na základě kladných hodnocení, protože jsem snad od nikoho ani tady v diskuzích nečetla žádné zápory. Takže pro mě to byla sázka na jistotu, která se mi vyplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
17.11.12 13:36

To jsem moc ráda, že se našel někdo kdo používá odsávačku Tomme Tippee, už jsem si říkala, že to asi nebude dobrá koupě když jí tady nikdo nemá… Díky moc za pomoc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí