Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, chci se zeptat, mám koupený z druhé ruky Babysense, malý spinká v zavinovačce a když spustím monitor tak hned po 20s začne pípat..Je možné že malého nesnímá kvůli té zavinovačce nebo je snad rozbitý? V porodnici maminky používali ten samý a neměli s tím problém tak mě to docela zaráží
..S malým spinkám ale přes den kdy je v postýlce se o něj bojím, prospí celý den..
@Denisa313 A zkušela jsi ten monitor zapnout když malý neni v zavinovačce?
Mám taky babysence a zavinovačka nám nevadí, řekla bych že je rozbitej, měla sem půjčenej nanny a dělal to samý, postě nesnímal a měl překlesaný kablíky
Nám snímalo i v zavinovačce. Zkus to bez ní a uvidíš. Prý taky záleží i na madračce, to někde vyčetl manžel, když jsme kupovali.
Babysense použím také a i když byl syn v zavinovačce, tak nikdy nepípal. Máme i docela silnou matraci a vše v pořádku. Takže možná je vážně rozbitý!!!
Ahoj jestli je syn hodně malý, tak ho to třeba špatně snímá
. Ale my takový problém neměli. Měli jsme od narození Babysence pod matrací, ze začátku spal i v zavinovačce a snímalo ho to dobře. Spíš bych řekla, že je porouchaný ![]()
No zkusím to bez zavinovačky až se malý vzbudí, ale to je mi celkem k ničemu, on bez ní nezaspiná
..No úplně se to bojím říct příteli co na to řekne ![]()
@Denisa313 píše:
No zkusím to bez zavinovačky až se malý vzbudí, ale to je mi celkem k ničemu, on bez ní nezaspiná..No úplně se to bojím říct příteli co na to řekne
Máte monitor pod matrací? Někdo radí dát ho přímo pod prostěradlo…
A nevíte jak to funguje s vrácením zboží? Kupovala jsem ho od nějaké maminky přes MMB, už jsem jí psala, že jsem nespokojená, jen doufám že by byla ochotná ho vzít zpátky..
@meduzza Máme pod matrací, zkoušela jsem ho rukou ještě před narozením prcka, a to šel, ale s malým nic nedělá..A za ty prachy ho nechci mít nad tou matrací, to musím být i pro malého nepohodlné, hlavně jsem mu kupovala kvalitní matraci a nemíním čekat až vyroste ze zavinovačky
@Denisa313 píše:
A nevíte jak to funguje s vrácením zboží? Kupovala jsem ho od nějaké maminky přes MMB, už jsem jí psala, že jsem nespokojená, jen doufám že by byla ochotná ho vzít zpátky..
@meduzza Máme pod matrací, zkoušela jsem ho rukou ještě před narozením prcka, a to šel, ale s malým nic nedělá..A za ty prachy ho nechci mít nad tou matrací, to musím být i pro malého nepohodlné, hlavně jsem mu kupovala kvalitní matraci a nemíním čekat až vyroste ze zavinovačky
To chápu také bych nechtěla, aby spal malý přímo na monitoru.
Já jsem úplně naštvaná..malinký spinká 4-6hodin v kuse, a místo toho abych si odpučinula tak pořád kontroluji jestli dýchá
Desky jsem měla pod matrací (polokokos) a dcera spala dost dlouhou dobu zásadně jen v zavinovačce a BS bez problémů fungoval. Máš k němu obě desky? Jestli zatím používáš jen jednu, zkus tam dát tu druhou, třeba je vadná jen jedna deska a prozatím by to problém vyřešilo
Ale BS se má dávat fakt až pod matraci, ne pod prostěradlo…
@Machalka máme dvě, jednu v postýlce a druhou v cestovní a v té je pod tenučkou matrací a taky nic
..Já jsem si myslela že bude vadný..Doufám že paní bude ochotná ho vzít zpátky, kupovala jsem ho před měsícem..Ráda bych koupila nový ![]()
@Denisa313 mám babysence a malou to snímalo i přes zavinko, mám ho taky pod matrací a žádný problém.
a malý je nedonošený, že ho takto hlídáš? mě spí přes den malá v kočárku venku na terase, mám chůvičku abych ji slyšela brečet, ale že bych kontrolovala jestli dýchá… ![]()
@eliskaj píše:
@Denisa313 mám babysence a malou to snímalo i přes zavinko, mám ho taky pod matrací a žádný problém.
a malý je nedonošený, že ho takto hlídáš? mě spí přes den malá v kočárku venku na terase, mám chůvičku abych ji slyšela brečet, ale že bych kontrolovala jestli dýchá…
Tak narodil se o 2týdny dřív, vůbec neplače a ani se nehýbe tak se pořád straším. Navíc postýlku nemáme hned vedle mé, na to nemám místo takže ho nemám na očích a v cestovní postýlce moc nebývá, nemůžeme se pak v obýváku hnout takže pořád létám vedle do pokojíčku se uklidnit že je v pořádku..Navíc po mléčku vůbec neblinká a ani si neodříhne tak mám strach aby se neudusil když ho nemám na očích..