Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Jj, my dnes taky poplach a je to baterkama, je tam na to i ten indikátor, podle kterého to poznáš
@socina Baterky máme týden staré.. ![]()
Ale mě spíš zajímá, jestli ten monitor probudí vaše dítě, když začne houkat..
@sofia3 píše:
Holky mám novy monitor Babysense II a už 5× spustil poplach, malá je vždy v pohodě, jen já mám infarkty vy stav. Říkala jsem to i doktorce a po vyšetření je malá ok. Nevíte v čem muže byt problém, jestli jej mám reklamovat… Malá se teda narodila předčasně a ten ve 2 měsících ma 3kila, uvažovala jsem, ze ji špatně snímá. Nemáte s tímto problémem zkušenost.
Tak nám takhle alarm křičel skoro pořád, pokud jsme ho dali pod matraci. Taky to se mnou vždycky málem seklo
Přitom matrace je dle doporučení výrobce
ALe jelikož jsem viděla v porodnici, že mimina dávají v zavinovačce přímo na desku, tak jsem to u obou dětí udělala taky a byl klid. Ještě pod dítě nějakou měkkou dečku, aby to netlačilo a všichni jsme byli spokojení. Problém s falešnými poplachy vždycky trval do té doby, dokud bylo dítě taková ta vánočka co se nehýbe, prostě když se pak mělčeji nadechlo, tak to přes zavinku a matraci nezachytil. Asi od 6ti kil a zároveň od chvíle, kdy už dítě dělá nějaké ty normální „spací“ pohyby a není to ta žížalka, tak už se nám to nestalo. A musím taky dodat, že jsme na doporučení výrobce měli vždy pod matrací tu velkou desku z kartonu nebo plexiskla. Jinak náš monitor snímá i fouknutí.
@Yeska Zvonili jsme opravdu MOCKRÁT, než jsme to vychytali a pak třeba jednou za dva měsíce i potom, ale nevzpomínám si, že by se dítě někdy vzbudilo
Děti spěj hrozně hluboce.
Taky jsem pouzivala babysens a za celou dobu zazvonil jednou a to kdyz mala odcestovala a to ji trnkrat vzbudilo, je to rev jak blazen. Pridala.jsem druhou desku a byl klid.
@ireeenka Mě je to právě divný, že ho to nevzbudilo, když vyletěl dokonce i přítel, kterého jen tak něco nevzbudí. ![]()
@Yeska Neboj, je to normální. Já měla před tím Nanny a malá vždycky spala jako dřevo. Já byla vytočená a většinou jsem každý alarm později obrečela z leknutí. Malá na mě vždycky koukala jako jelimánek, proč ji budím. ![]()
Ahoj holky, máte některá zkušenost? Monitor dechu Babysence používáme 3 měsíce (je nový) a dnes jsem ho zkoušela tak, že postýlka byla prázdná bez miminka a já si lehla vedle na manželskou postel a monitor pustila. Přestože mám mezi postýlkou a manželskou postelí, právě z důvodu monitoru dechu, asi půl metru mezeru, tak to snímalo můj běžný pohyb v postely (otáčení se) a monitor se ani po 3 a více minutách nezpustil. Až když jsem se přestala úplně hýbat, tak začal houkat. Nevíte, co s tím?
Překvapilo mě, že normálně snímá i můj pohyb přestože se postýlka nedotýká vůbec té naší. ![]()
@Jiřka300 To je hodně zvláštní, vždy se divím, když si někdo na tohle stěžuje.
Používám už na druhé dítě, ze začátku jsem postýlku měla i hodně blízko, zkoušku jako ty jsem taky dělala a vždy fungoval naprosto perfektně. Žádné falešné poplachy, ani snímání něčeho jiného než mimina.
Leda by jste snad měli nějakou hodně mizernou podlahu, že by se to přenášelo po ní, jinak mě nic nenapadá.
@Kryptozoo To s podlahou mě také napadlo, ale vůbec netuším. Máme tedy normálně pár měsíců novou plovoucí podlahu.
Udělaná je bych řekla dobře. Spíše je zajímavé, že až takový kus (půl metru) to stále snímá. Dost mě to dnes překvapilo.
Možná zkusím dát pod dětskou postýlku malý koberec. To by mohlo třeba zabránit dalším otřesům od podlahy z naší postele. ![]()
Edit: Teď jsem se dočetla toto,,Plovoucí podlaha nebo parkety přenáší pohyby způsobené chůzí kolem postýlky. Stačí, když nohy postýlky podložíte například kousky koberce, které otřesy ztlumí."
Zítra zkusím dát pod postýlku koberec a napíšu, jak to dopadlo. ![]()
Tak jsem dnes zkusila dát pod postýlku koberec a vůbec to nepomohlo.
Koupila jsem dokonce antivibrační podložky, které se dávají pod pračku a ani to nepomohlo. Stále monitor snímá i můj pohyb na posteli. Vůbec netuším, co s tím. Nerada bych měla postýlku na druhém konci pokoje. ![]()