Monitor dechu Babysense

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5645
7.11.12 16:05

@Denisa313 2 týdny před termínem je v podtstě v termínu, šla jsem na plánovanou sekci o 2 týdny dřív…malinká spinká v noci sama ve svém pokojíčku a z 80% monitor zapomenu zapnout..možná se méně strachuj a víc odpočívej. Je vidět, že je prcek v pořádku a spokojený, když nepláče, neblinká. buď ráda, že máš spokojené a zdravé miminko a nehledej mouchy tam, kd enejsou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.11.12 16:08

@Denisa313 Můžeš ještě zkusit vyměnit všechny 4 baterky, že by třeba byly už slabé, ale to by tě měla upozornit kontrolka. No vypadá to fakt že už asi dosloužil :( Tvůj strach chápu, taky jsem s BS byla mnohem klidnější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
7.11.12 16:53

Me to ted delal taky… zkus ho tam dat bez zavinovacky a pokud bude snimat tak jsou slabe baterky… Ja mam uz starsi mimco a jak se prevaluje tak zalehl na perinu a monitor rval, dala jsem tam obe desky a vymenila baterky a uz ho to snima i kdyz lezi na perine… Monitor ma uple novej a kontrolka na baterky mi nesvitila. Muj tata se v tom docela vyzna a rikal, ze tyhle pristroje na nedostatek energie reaguji falesnym poplachem.. baterky nesmi byt dobijeci ale normalni alkalicky pokud mozno AA

• Citovat
  • Upravit
228
14.11.12 22:08

@Denisa313 Taky chápu, že máš strach. Já jsem taky mnohem klidnější, když malého hlídá monitor (kdykoliv ho pokládám do postýlky, tak monitor hned zapínám).
Asi tě nepotěším, ale řekla bych, že ten tvůj je prostě nefunkční. My ho máme půjčený z porodnice a jsem s nim naprosto spokojená - žádné falešné poplachy, používáme jen jednu desku (už 5 měsíců), baterie jsme měnili 1×, a to až když na to začala upozorňovat kontolka. Monitor je opravdu velmi citlivý, takže zavinovačka by vůbec neměla být překážkou. Když se syn narodil spával na novorozeneckém lehátku, nebo na kojícím polštáři, a toto ještě leželo na matraci, která je hodně vysoká a pořád snímal bez problému. Poplach spustí, jen když babička vyndá malého z postýlky a zapomene monitor vypnout… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
15.11.12 07:52

@smale
Tak dneska se chci na nej podívat a zkusit nejak postelovat, ale myslím si že to bude zbytečné :cert:..Paní mi po telefonu řekla, že když ho odesílala tak šel-zkoušela ho rukou, ale takhle jde i mě..Byla ochotná si ho vzít zpátky, ale přítel musel vyhodit krabici, takže nemám co řešit :,(
V noci jsem nemohla ani usnout jestli jaký jsem měla strach, zjistila jsem že když ho položím na bok, on se během plakání dokáže přetočit na bříško a máchá sebou jak rybička..Je hrozný cestovatel, a to je nám teprv 14 dní :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
15.11.12 10:42

@Denisa313 Ono je taky docela možné, že se monitor poškodil při tom posílání poštou. Pokud to paní neposlala jako „křehké“…a i kdyby jo, nedělám si moc iluze, že by s balíčky na poště zacházeli jak s malovanými vajíčky! :nevim:
Nemáš možnost si někde dočasně monitor půjčit (od kámošky, v porodnici…)? Než dořešíš ten váš, ať se nemusíš o malého tak strachovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
15.11.12 11:50

@smale
Tak na to bych tedka asi neměla, jak se po**re jedna věc, tak musí všechno. Zrovna mi odešlo topení, mám rozbité dveře od balkona, auto…Takže čekám co ještě:twisted:
v porodnici půjčují za 900,– a to je cena, za kterou jsem koupila ten náš a žádnou známou takhle nemám…Pani ho posílala jako křehké, ale nemyslím si, že by to poškodila pošta, krabice byla úplně v pořádku a že by takhle odešli obě desky je divné..Sice na dotek rukou fungují, ale na mimčo už nee, a rodičovská jednotka je v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
15.11.12 13:04

@Denisa313 Hmm, to taky znám - většinou se pokazí více věcí současně, aby toho nebylo málo… :cert:
Ještě mě napadá, poprosit v porodnici o kontakt na firmu, která jim ty monitory servisuje (když jsem půjčovala ten náš, tak mi paní říkala, že po každém vrácení to servisní firma kontroluje a seřizuje - půjčený ho mám z olomoucké porodnice). Je lepší zaplatit servisní opravu, než kupovat nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.11.12 15:37

@smale Fakt to někdo servisuje? U Babysense se opravy totiž nikdy nedělaly. Když byla vadná deska, vyměnila se za novou. Ale kdysi šlo koupit novou desku za 1000Kč, jenže to už je pár let, co to šlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
15.11.12 18:53

@Machalka Bohužel nic konkrétního nevím. Když jsem si monitor půjčovala v porodnici, tak mi paní říkala, že monitory, které tam půjčují vlastní a servisuje firma. Nejkratší doba vypůjčky je půl roku a pokaždé, když se jim monitory vrátí, tak je firma kontroluje, případně opravuje. Víc fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.11.12 19:28

@smale Aha, díky za vysvětlení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
15.11.12 20:10

@Machalka
Ano jde to..Vím že mi volala paní a říkala že do servisu volala a šlo by to určitě opravit, ale tedka fakt nevím co první a hlavne nemam tolik casu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
15.11.12 23:28

@Denisa313 Tak pro mě by to určitě byla priorita č.1 - vyřešit opravu monitoru, abych se nemusela o malého tak bát. Ale nechci chytračit…
A máš nějaký kontakt na tu servisní firmu? Nebo můžeš ho zjistit a dát vědět i sem (případně mi poslat SZ)? Taky by mě to zajímalo.
Zvažuji totiž, že jak vrátíme do porodnice ten půjčený, pořídila bych taky asi použitý. A vědět kde řešit případné opravy by bylo super.
Díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
29.5.13 13:28

Ahoj maminky, možná mám trochu přihlouplý dotaz, ale všude se dočítám, že monitor se dává pod matraci, ale jaksi mi není jasný jak přes tu matraci dokáže ten monitor zaznamenat jestli mimčo dýchá. Vysvětlí mi to prosím někdo? Přeci jen ta matrace má také svoji tlouťku. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
29.5.13 13:33

Je to hodně citlivé a snímá to pohyb ne přímo dýchání. Na postýlce mám položený přebalovák a když jsem v noci přebalovala a zapomněla to vypnout, tak to začalo pískat až za dýl než uvedených 20 vteřin díky tomu, že to pořád snímalo „pohyb“ postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí