Monitor dechu Babysense

Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
30.7.13 20:09

Alarm opravdu řve :-) určitě by jsi jej slyšela. Určitě řve více jak Angelcare, který jsem měla dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
22.11.14 19:37

Holky mám novy monitor Babysense II a už 5× spustil poplach, malá je vždy v pohodě, jen já mám infarkty vy stav. Říkala jsem to i doktorce a po vyšetření je malá ok. Nevíte v čem muže byt problém, jestli jej mám reklamovat… Malá se teda narodila předčasně a ten ve 2 měsících ma 3kila, uvažovala jsem, ze ji špatně snímá. Nemáte s tímto problémem zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
22.11.14 19:41

Ahoj, neřekla bych, že je to tím, my jsme měli nedonošené miminko, z porodnice nás pouštěli z váhou 2 kg, malá spala s monitorem od začátku a první a jediný poplach byl cca v půl roce, takže bych spíš řekla, že problém bude jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
22.11.14 20:37

Je to zvlastni, ze 5×, my ho meli taky, malej byl taky nedonosenej a nespustil poplach ani jednou a spal na tom az nekde do roka a neco… :think: bych taky rekla, ze problem bude asi nekde jinde…ted chce prijit na to kde? :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
22.11.14 20:45

@Hanka79 taky nevím v čem muže byt problém, poplach je jen v postýlce, v košíku ještě nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
22.11.14 20:45

My ho máme taky a nikdy nekřičel zbytečně. Dokonce ikdyž byl malý mimo podložku, tak ho to snímalo. Asi máte vadný kousek nebo vaše miminko trpí apnoickýma pauzama a proto křičí. Když k mimču dojdete, tak už dýchá normálně. Zkuste test jak je psáno v návodu, jestli funguje jak má. Nikdy nemůžete vědět, jestli to byl planý poplach pokud monitor nezačne křičet, když u miminka stojíte a vidíte, že při spuštění alarmu pěkně dýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
22.11.14 21:14

@sofia3 A máte správně umístěnou podložku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
22.11.14 21:33

@fiona313 tak mám ji přímo pod dcerou, obrázkem směrem k matraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
22.11.14 21:45

Problém muže byt i matrací. Prý nesnima, když ma matrace ocelové pružiny. Taky je třeba na začátku zapojit jen jednu desku. My zapojili OBE a porad to piskalo. Pak jsme na to přišli a od te doby OK. Píska jen když zapomenu vypnout, když mimi vyndam. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
22.11.14 21:48

@Kaluška Já mám zapojené obě a je to v pohodě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
23.11.14 08:52

Mně se to stalo párkrát s první dcerou (2.5 kg) a hodně v posteli cestovala a to dost brzy. Možná fakt malá váha a ještě třeba odcestovala z desky kousek vedle. S druhou se mi stal poplach jen jednou a to odcestovala z desky pryč, ležela v rohu postele. Tak jsem zapojila obě a byla to dobrý. Radím zapojit obě desky.
Matraci jsem měla pro obě stejnou, pěnovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
23.11.14 09:40

My měli zapojené dvě desky a pipalo to porad. Odpojili jsme jednu desku a vše funguje jak ma
Tak je třeba asi vyzkoušet všechny možnosti. Mám 17 ti denní miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.11.14 22:54

@sofia3 Ty desky máš pod matrací nebo nad ní? A jakou máš mezi nimi mezeru? Co je jiné když v košíku ti to funguje a v postýlce ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16176
23.11.14 23:00

Já měla půjčený z porodnice, jen jednu desku pod matrací, a bylo to tak citlivé, že to sejmulo i mě, když jsem držela vršek postýlky. Fakt jsem jen držela tu hranu, alarm mlčel (dítě samozřejmě úplně jinde), jakmile jsem postýlku pustila, alarm spustil. Proto nemyslím, že jsou nutné dvě desky, spíš bude problém ve špatném kontaktu nebo něco takového. Pokud by zlobilo, obrátila bych se na servis (když nenajdeš na netu nebo u prodejce, v porodnici budou podle mě kontakt mít).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
31.5.15 08:44

Ahoj,
dnes k ránu mi Babysense II spustil poplach, rychle jsem vstala k postýlce, ale syn normálně dýchal a spal.. Říkám si, že to byl buď planý poplach, přestal dýchat, nebo dýchal málo.. Pokud byl problém fakt s dýcháním, tak mě ale udivuje, že ho to vůbec neprobudilo a mám strach, že kdyby „zapomněl“ dýchat, tak ho ten zvuk neprobudí, protože jsem četla, že začnou dýchat tím, jak se leknou.. Stalo se vám to některé taky, že miminko spalo dál i přes alarm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí