Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, prosím máte některá zkušenost s tímto teploměrem v dudlíku? Na heurece ani na netu jsem moc recenzí nenašla.. Chtěla bych ho koupit pro dceru ta má dudlíky Avent ráda, tak kdyby měla některá na prodej tak i ráda koupím. díky za info ![]()
@aakaficko Ahoj my jsme dudlík v teploměru pořídili jiné značky, ale malý ho vždycky vyplivnul a měřit se jim nikdy nenechal. Co vím ze zkušenosti jiných maminek tak nikomu teploměr v dudliku mimi nevzalo. Za mě teda nedoporučuju. Ale pokud chceš investovat do teploměru at nemusiš prcka budit doporučuju bezdotykový teploměr. Přiložíš ho ke spánku meřeného a za pár vteřin máš změřeno. Výhoda je, že ho můžeš používat i na větší děti či manžela
tak zkus kouknout ještě na tyhle typy, ale pokud stojíš vyloženě o ten dudlíkový klidně ti ho zdarma pošlu už mi tady rok leží nevyužitý ![]()
@NNNikol děkuju, to seš hodná
já právě četla i hodně recenzí na všechny ty možný bezdotykový, čelní, ušní a u každýho bylo, že prostě měří špatně, člověk prý změří 3 x a pokaždé je to jinak..
tak už vážně nevím jakej vybrat..
protože malá si klasickou rychloběžku už do zadečku strčit nenechá
![]()
Je pravda, že ten bezdotykový taky neměří uplně přesně, protože stačí špatná vzdálenost slabá baterie a tisíc dalších vlivů a měření může být nepřesné. Ale myslím, že u těch kvalitních je rozdíl minimální a jestli má dítko 37,3 nebo 37,5 to není zas tak závratný rozdíl kdyžto tím dudlíkovým ho nezměřím vůbec
Stejně nejlíp měří klasický rtutový či lihový, ale to ti prci zase nevydrží
Jak říkám klidně ti ho na zkoušku pošlu a když ho nevezme hod ho třeba z okna
klidně napiš SZ
pokud bys měla zájem
a vůbec nejlepší by bylo kdyby byli celé dětství zdraví ![]()
@NNNikol malá je právě teď marod, tak už 3 dny koukám, hledám jakej teploměr vybrat a prostě favorita nemám pořád žádnýho..
ty měříš čím..?? ![]()
Já měřím v zadečku klasickou rychloběžkou malý už se taky vzteká, ale zatím drží. Ty bezdotykové používáme v práci (stříleli jsme pacienty ):-) na to změření ve spánku jsou fakt dobré, nebo když je někdo po operaci a tak. Takže ted nad ním taky uvažuju, že bych si ho pořídila i na doma.Pro mě je když spinká fakt podstatné jestli nemá horečku vysokou a ne plus mínus dva stupínky
přes den se zatím nechá změřit klasikou. Jinak náš brouček má od dnešního odpoledne taky teplotu, takže právě spinká a já chodím šahat
jestli moc nehoří. Pokdu se mi zdá, že jo šoupnu opatrně pod paži teploměr, ale to ho zase budí ![]()
@NNNikol a jakej teploměr bys chtěla koupit - když se v tom pohybuješ a střílíš ty pacienty??
![]()
Bud ten od Hartmanna co jsi vybrala ty, nebo jsme měli ještě Microlife NC-100 a ten byl taky dobrý jako jsou ještě daleko dražší, ale na ty bývá sponzor a jelikož se sponzorujem s mužem sami tak já do moc drahého asi nepůjdu ![]()
@NNNikol joooo tak na ty sem koukala na oba dva, koukám ještě i po bazarech, když jsou v záruce, tak jsou taky o něco levnější.. tak jo, tak zkusím nějakej ten čelovej
díky ![]()