Avent teploměr dudlík

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11245
12.12.14 15:29

Avent teploměr dudlík

Ahoj holky, prosím máte některá zkušenost s tímto teploměrem v dudlíku? Na heurece ani na netu jsem moc recenzí nenašla.. Chtěla bych ho koupit pro dceru ta má dudlíky Avent ráda, tak kdyby měla některá na prodej tak i ráda koupím. díky za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
270
12.12.14 19:57

@aakaficko Ahoj my jsme dudlík v teploměru pořídili jiné značky, ale malý ho vždycky vyplivnul a měřit se jim nikdy nenechal. Co vím ze zkušenosti jiných maminek tak nikomu teploměr v dudliku mimi nevzalo. Za mě teda nedoporučuju. Ale pokud chceš investovat do teploměru at nemusiš prcka budit doporučuju bezdotykový teploměr. Přiložíš ho ke spánku meřeného a za pár vteřin máš změřeno. Výhoda je, že ho můžeš používat i na větší děti či manžela :-D tak zkus kouknout ještě na tyhle typy, ale pokud stojíš vyloženě o ten dudlíkový klidně ti ho zdarma pošlu už mi tady rok leží nevyužitý :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.12.14 20:01

@NNNikol děkuju, to seš hodná :hug: ;) já právě četla i hodně recenzí na všechny ty možný bezdotykový, čelní, ušní a u každýho bylo, že prostě měří špatně, člověk prý změří 3 x a pokaždé je to jinak.. :cert: tak už vážně nevím jakej vybrat.. :nevim: protože malá si klasickou rychloběžku už do zadečku strčit nenechá :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
12.12.14 20:15

Je pravda, že ten bezdotykový taky neměří uplně přesně, protože stačí špatná vzdálenost slabá baterie a tisíc dalších vlivů a měření může být nepřesné. Ale myslím, že u těch kvalitních je rozdíl minimální a jestli má dítko 37,3 nebo 37,5 to není zas tak závratný rozdíl kdyžto tím dudlíkovým ho nezměřím vůbec :twisted: Stejně nejlíp měří klasický rtutový či lihový, ale to ti prci zase nevydrží :nevim: Jak říkám klidně ti ho na zkoušku pošlu a když ho nevezme hod ho třeba z okna :-D klidně napiš SZ :-) pokud bys měla zájem :D a vůbec nejlepší by bylo kdyby byli celé dětství zdraví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.12.14 20:20

@NNNikol malá je právě teď marod, tak už 3 dny koukám, hledám jakej teploměr vybrat a prostě favorita nemám pořád žádnýho.. :cert: ty měříš čím..?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.12.14 20:30

@NNNikol ještě přemýšlím nad tim Thermoval duo scan.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
12.12.14 20:46

Já měřím v zadečku klasickou rychloběžkou malý už se taky vzteká, ale zatím drží. Ty bezdotykové používáme v práci (stříleli jsme pacienty ):-) na to změření ve spánku jsou fakt dobré, nebo když je někdo po operaci a tak. Takže ted nad ním taky uvažuju, že bych si ho pořídila i na doma.Pro mě je když spinká fakt podstatné jestli nemá horečku vysokou a ne plus mínus dva stupínky :-) přes den se zatím nechá změřit klasikou. Jinak náš brouček má od dnešního odpoledne taky teplotu, takže právě spinká a já chodím šahat :-( jestli moc nehoří. Pokdu se mi zdá, že jo šoupnu opatrně pod paži teploměr, ale to ho zase budí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.12.14 20:48

@NNNikol a jakej teploměr bys chtěla koupit - když se v tom pohybuješ a střílíš ty pacienty?? :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
12.12.14 21:14

Bud ten od Hartmanna co jsi vybrala ty, nebo jsme měli ještě Microlife NC-100 a ten byl taky dobrý jako jsou ještě daleko dražší, ale na ty bývá sponzor a jelikož se sponzorujem s mužem sami tak já do moc drahého asi nepůjdu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
13.12.14 06:49

@NNNikol joooo tak na ty sem koukala na oba dva, koukám ještě i po bazarech, když jsou v záruce, tak jsou taky o něco levnější.. tak jo, tak zkusím nějakej ten čelovej :think: díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí