Aviváž Ecover

120
3.11.23 20:57

Aviváž Ecover

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda někdo používáte tuto aviváž přímo pro praní prádla pro miminka.
Popřípadě ještě by mě zajímal názor na aviváž Jelen Šeřík.
Do teď jsem používala Silan, cocolino a prostě co mi vonělo a bylo v akci, ale jen pro naše prádlo… :)
teď bych chtěla přejít na něco šetrnějšího i pro miminko a tyhle mě v dmku zaujaly. :kytka:
Prací gel mám Jelínek mimi, s tím jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
120
3.11.23 20:59

Zde je konkretni avivaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.11.23 22:19

Zadnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.11.23 22:47

@Lucie_Sx myslite, ze nejvhodnejsi je avivaz vubec nepouzivat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelahee
3.11.23 22:52

Úplně první jsem měla ten Jelen a nějak mi to nevonělo, ale určitě pro miminko dobré. Tak jsem v dm kupovala FeelEco s vůní bavlny. A myslím, že obě jsou fajn.
Teď používám jen tento a ještě druhý růžový Ecover na všechno oblečení a tyhle aviváže mám moc ráda.

• Citovat
  • Upravit
3724
3.11.23 23:14

My máme domácí čističku s bakteriemi, takže musíme mít přípravky, které je nezničí. Takže máme vše eco. Od jaru, přes prací prostředky, tablety do myčky… cokoliv.
Aviváž používám Frosch Cotton Blossom. O těchto Ecover vím, ale nezkusila jsem je kvůli nabízeným vůním. Vanilka, mandle… to jsou vůně, které nesnáším (spolu s kokosem) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
3.11.23 23:18

Ecover používám snad 20 let a naprostá spokojenost. Vedou i radu Zero, super pro miminka s atopákem. Ovšem u miminek by se neměla používat žádná aviváž, používám ocet nebo nic. Pro starší dítě tyhle aviváže používám a jsou fajn.

• Citovat
  • Upravit
34322
4.11.23 01:29
@Siskysmakem píše:
@Lucie_Sx myslite, ze nejvhodnejsi je avivaz vubec nepouzivat?

No jasne. Je to zbytecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelahee
4.11.23 07:48

@Lucie_Sx no to je vlastně pravda.

Já jsem to taky napsala trochu špatně, pro malé miminko to bylo bez aviváže jako takové, ale stejně jsem používala Jelínek Mimi kondicionér pár měsíců to je ono. A až pak jelena a tak dále. Omlouvám se, jak ten čas letí tak zapomínám :lol:

• Citovat
  • Upravit
206
4.11.23 08:54
@Siskysmakem píše:
Zde je konkretni avivaz

Tady tu od Ecover právě používám, voní hezky. No složení nic moc oproti ostatním “eco” avivážím, jsou tam dvě nic moc látky navíc. Jelen prášek paráda, ale aviváže mi hrozně smrdí, měla jsem šeřík a byla jsem ráda, když jsem ho konečně dopoužívala. Za mě nejlepší Silan Baby, vůně taková čistá “miminkovská”.. v kombinaci s Jelenem prádlo nádherně čistě voní. A je hypoalergenní.
Pokud máš úplně malé mimi, nedávala bych vůbec, prádlo bychh prežehlovala, aby hezky změklo. Popřípadě ocet. Ten i desinfikuje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí