Avon kosmetika pro miminka

257
18.8.12 16:25

avon kosmetika pro miminka

Ahoj, chci se zeptat jestli jste některá osobně vyzkozušela nebo slyšela něco o nové kosmetice pro mimča od avonu. Jaké jsou vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7512
18.8.12 16:27

Máme. Krásně jemně voní, malej jí snáší dobře. :) Máme zatím ten sprcháč a pění tak akorát, stačí toho trochu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
18.8.12 16:29

Kamarádka zkusila gel na telo a vlasy Baby na dovolene v Řecku a byla spokojena. My používáme aromaterapeutickou kosmetiku firmy Karel Hadek pro nás i řadu pro děti.

• Citovat
  • Upravit
31672
18.8.12 16:45

Testovali jsme všechny výrobky, a spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2851
18.8.12 16:53

Mam celou sadu z avonu a jsem spokojena :palec: je to lehce navonene, prijemne, jemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
18.8.12 17:01

Já mám také celou sadu doma, ale ještě mi chybí dítko :lol: Objednala mi ji mamka, že měli nějakou super zaváděcí cenu. Jen jsem se chtěla zeptat, kvůli nějakým problémům na pokožce nebo tak. Právě že mi ta kosmetika kvůli té šetrné parfemaci, příjde kvalitní, ale raději se ptám na zkušenosti. Hlavně ten obal mi připadá úžasnej :dance: ty lahvinky padnou krásně do ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
22.8.12 08:44

Já jsem malýmu objednala šamponek a tělový krém a obojí mi přijde super! Krémíkem se mažu i já! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.8.12 20:10

Ahoj, já osobně s tím zkušenost nemám, ale kámošky co to vyzkoušely, tak jsou spokojený.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml