Avon pochod 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
946
31.5.12 21:15

Avon pochod 2012

Ahoj holky kdo jde letos na Avon pochod a jak staré prcky máte ??? Mám 16m dceru která není moc ráda v kočárku vydrží tak půl hodky …nedovedu si předstasvit jak dlouho půjdem 4,5km, ale moc rada bych se zucastnila. Kdyztak piste i zazitky z predeslych rocniku dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3248
31.5.12 21:33

@petjuska90 My jdeme s holkama, uděláme si dámskou jízdu…jinak malé bude v době pochodu 8 měsíců :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
31.5.12 22:03

s dovolením přidám dotaz: není to moc „přeplněné“? šla bych ráda, ale trochu mě děsí takové ty ultra masové akce, kde se všichni strkají kočárkama, na všechno se stojí fronta, a vůbec je dost těsno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
31.5.12 22:09

ahojky mám syna 3m a jdeme taky kamarádka má pro změnu 3 holčičky 6,4 a 2 roky a jdeme společně a moc se těšíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
31.5.12 22:14

No taky se bojím mas lídí prý je lepší koupit triko dopředu ptz na trička tam se stojej mega fronty ale co tak zase bude změna,… s moc maminama se nestýkám tak se těším i na nové lidi.
Ještě mě tak napadlo kupujete trička i prckům nebo jen sobě ??? Chi přispět na dobrou věc to je jasný ale myslela sem že dám 400,– za triko plus nějakou drobnost za 100,– jenže dvě trička jsou už 800,. a to je na mě trošku moc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
31.5.12 22:18

kámoška koupila i holkám já klukovi asi ne taky na tom nejsem nejlíp finančně jsem sama a dotují mě rodiče ale musím ho koupit tam v předprodeji jsem ho nestihla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
31.5.12 23:03

kdy a kde se jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
31.5.12 23:15

9.června ve 12:00 začátek na Kampě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.6.12 08:32

holky Avon pochody se jdou letos myslím prvně i v menších městech, nejenom v Praze. Chtěla jsem jít taky, ale vstup je tam pouze s tím šíleným trikem.. mě se nelíbí :oops: a dát 400 jen tak i když vím, že na dobrou věc, si teď nemůžu dovolit, tak nejdeme. ale mrzí mě to :,(

• Citovat
  • Upravit
353
13.5.14 15:33

@CokeLady
Jasně že jdeme :-) To tričko nocim na doma. Loni jsem neměla ještě mimčo, ale letos jedeme i s kočárkema určitě tam budeme zůstávat. Nevim jestli do konce, ale na chvíli určitě jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.