Azalia - problémy po vysazení

4270
21.5.15 22:52

Azalia - problémy po vysazení

Dobrý den, mám takový problém a potřebuju zjistit, jestli jste se s tímto někdo nesetkal. Zhruba v říjnu jsem po dvou letech vysadila antikoncepci Azalia. Kojila jsem až do prosince. Takže jsem s těhotenstvím zhruba dva a půl roku nemenstruovala. Při braní antikoncepce bylo všechno v pořádku. V prosinci jsem dostala první menstruaci a od té doby mám neustále problémy. Krvácení po styku, špinění, které pak přejde rovnou do menstruace, bolestivá ovulace. Menstruaci jsem teď zhruba tři měsíce dostávala po 21 dnech, s tím, že jsem špinila týden předtím. Gyndař mě teď posílá na kyretáž, jestli nemám něco v děloze, protože vyšetření z čípku jsou v pořádku. Mám pořád pocit, že jsem jen rozhozená hormonálně, jenže je to už osm měsíců od vysazení a půl roku od ukončení kojení, tak už bych měla být snad srovnaná, ne? Máte někdo po vysazení Azalie podobné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56344
21.5.15 23:01

@PapeJ ano mám, brala jsem ji chvíli mezi dětmi a zpětně si myslím, že mi nadělala velkou paseku ve zdraví, dneska už HA nechci vidět ani z dálky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
21.5.15 23:05

Beru jí asi 5 měsíců a hrůza děs! Jako antikoncepce je ale opravdu stoprocentní, jelikož už 3. měsíc neustále špiním, nebo krvácím, takže sex opravdu nehrozí, tudíž ani nechtěné těhotenství :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
21.5.15 23:12

@eržule No, já ji brala dva roky a všechno v pohodě. Zhruba jednou za měsíc tak dva dny slabé špinění, jinak menstruace žádná. Já s ní byla spokojená. Jenže jsem přestala malou kojit a ráda bych další mimi a kromě toho jsem rok po porodu přibrala a ne a ne zhubnout a připadala jsem si neustále nafouklá a jakoby těhotná, takže jsem ji vynechala, že třeba to může být tou Azalií. Pak jsem asi dva měsíce čekala, než jsem to dostala a od té první menstruace jen problémy :( Takže další mimčo asi taky nebude :,( Teď se ještě bojím, aby při tý kyretáži opravdu něco nenašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56344
21.5.15 23:18

@PapeJ taky jsem po ní nemohla otěhotnět, i když s prvním dítětem problém nebyl. Pak jsem měla i problémy s cyklem a předtím nikdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
21.5.15 23:24

@PapeJ : brala jsem ji jak po prvním tak po druhem porodu. Po prvním jsem ji brala rok, když jsem přestala kojit tak došla MS a byla dlouhá, tak jsem hned změnila HA na původní ( stejnou co před těhotenstvím ), cyklus i při brání nové HA haproval cca 3 měsíce, než se to srovnalo, za další 3 měsíce jsem HA vysadila a druhy cyklus otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
21.5.15 23:32

@Moise No právě, já mám taky problémy s cyklem. Přijde mi, že úplně bez špinění, nebo krvácení jsem snad jen týden v měsíci, hrůza. Menstruaci, když beru silné krvácení mám po třech týdnech. Před otěhotněním jsem brala Logest, po vysazení menstruace krásně pravidelná, maximálně +-2 dny. Já tedy poprvé otěhotněla po půl roce snažení. Ale už jsem byla na první dítě celkem stará bréca a s přítelem jsme se vídali jen o víkendech a svátcích, takže to bylo celkem rychlé :lol: Ach jo, no trochu mě uklidňuje, že jste měly také podobné problémy. Jinak bych byla ještě víc vystreslá, co se to se mnou děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56344
21.5.15 23:37

@PapeJ taky jsem brala předtím Logest :mrgreen: Ten jsem vysadila a už ms nepřišla vůbec a těhotenství úplně bezproblémové. Po porodu jsem ji začala brát a pak se to začalo všechno kazit. Problémy, pak ZT a pak dost komplikované těhotenství. Teď už jsem teda delší dobu po porodu, HA už neberu a nebudu a všechno je v pořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
22.5.15 07:40

@PapeJ ahoj po porodu jsme též brala Azalii a po vysazení jsme to nedostala 50dni. musela jsme na vyvolávačku a pak už jsme si nechala dát normální Hak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
22.5.15 09:01
@eržule píše:
Beru jí asi 5 měsíců a hrůza děs! Jako antikoncepce je ale opravdu stoprocentní, jelikož už 3. měsíc neustále špiním, nebo krvácím, takže sex opravdu nehrozí, tudíž ani nechtěné těhotenství :cert:

Bereš ji opravdu pravidelně, pokud možno na minutu přesně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
22.5.15 11:10

@Raduš.ka44 no, úplně na minutu ne, někdy v 18.50, někdy v 19.05.. Myslíš, že je tam minutová přesnost důležitá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
22.5.15 13:31

@eržule Já ji brala prostě večer, někdy v sedm, někdy v devět, někdy až v jedenáct. Někdy jsem dokonce i vynechala a celý dva roky jsem nešpinila a už vůbec nekrvácela. Takže si myslím, že to až tak důležité není. Dokonce jsem doufala, že bych mohla otěhotnět (přítel nechtěl), takže jsem někdy vynechala pilulku schválně a nic, všechno v pohodě. Teda kojila jsem, ale poslední rok jen ráno a večer. Až po vysazení šílený problémy, asi to mám za to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
22.5.15 14:03
@Raduš.ka44 píše:
Bereš ji opravdu pravidelně, pokud možno na minutu přesně?

já jí absolutně neberu přesně, někdy ve 4 jindy v 6 :mrgreen: a žádný špinění nebo krvácení neni, zezačátku sem teda krvácela ale přešlo to a ted uplně v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
23.5.15 12:09

@eržule Právě že jo. :zed: @hanzbl00 Tak to neříkej nahlas, ať to nezakřikneš. :mrgreen: Jsi jedna z mála. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
23.5.15 12:18
@hanzbl00 píše:
já jí absolutně neberu přesně, někdy ve 4 jindy v 6 :mrgreen: a žádný špinění nebo krvácení neni, zezačátku sem teda krvácela ale přešlo to a ted uplně v pohodě :nevim:

Já to mela úplně stejně, většinou jsem ji brala kolem 22 hodiny, ale někdy to bylo ve 21, někdy az o půlnoci a musím zatukat, nikdy žádný problém @Raduš.ka44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí