Escapelle a antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
19.5.15 23:37

Escapelle a antikoncepce

Dobrý den děvčata, mám takovou otázečku. Před 2 týdny se nám s přítelem stala nehoda, (musela jsem vysadit atk z důvodu dlouhodobého braní atb) praskl kondom a já letěla do lékárny pro Escapelle, radši, však víte. Bylo to tak 11. den cyklu. Krvácet jsem začala týden po tabletce. Hned 1. den krvácení jsem si vzala i 1. pilulku atk. Chtěla jsem se jen ujistit, že budu tedy po týdnu braní už plně chráněná. Všude na internetu píšou, že už po 1. dni užívání je žena chráněná. Ale co když přestanu krvácet dřív než po 7 dnech? Co si o tom myslíte? Můžu být pak klidná? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.5.15 23:43

Ahoj Klarko, mela jsem takz escapelle v minulosti a zacala brat prasky stejne jako ty.
Nezalezi jak dlouho krvaceni budes mit, nemusis krvacet sedm dni. Ja krvacela po tom escapellu jen dva dny. Dulezite je vzit si prvni den uz antikoncepci a tos udelala.
Budes chranena. Pro jistotu zavolej sve gykenolozce a procti si letak escapellu jestli to tam nekde nenajdes, jak se ma postupovat s antikoncepci.
ale tohle je standardni postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.5.15 23:50

@Ghanaian Princess Děkuji za rychlou odpověď, teď zírám do letáku a opravdu tu je „Pokud zahájíte užívání přípravku hned 1. den ms, jste okamžitě chráněná..“. Tak huráá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.15 00:08

@klarka.p no super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat