Vymizení ms s Mirenou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
17.5.15 21:32

Vymizeni ms s Mirenou

Ahoky :-)
Po jake dobe Vam s Mirenou vymizela menstruace?
Telisko mam od rijna 2014 do ted sem mela ms pravidelne, napred spineni a pak slabe krvaceni. Tento mesic jsem jen 3 dny spinela a pak nic po tydnu bolest bricha jako pri ms. Pak jeden den spineni. Tak ted man troch strach aby se mi telisko nehnulo. Doufam ze mi jen zmizela ms.
Jak to mate s mirenou? Dekuju za vase rady a zkusenosti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15411
17.5.15 21:36

Mám jí rok a 3 měsíce a bohužel nevymizela. Mám ji o hodně slabší, ale mám. Jinak doktorka tvrdila, že ještě může vymizet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26230
17.5.15 21:37

Cca po půl roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.5.15 21:51

Doufam ze mi vymizela. Dalsi dite opravdu nechci 2 bohate staci ;) trochu vaham zda nemam jit k dr si to nechat zkontrolovat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
17.5.15 21:54

Mam ji 5 let a nevymizela… patrim mezi tech par vyjimek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
17.5.15 21:55

@misa sl tak si udelej test a uvidis. K doktorce se klidne objednej. Tim nic nezkazis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.5.15 22:25

Mám ji dva roky a kousek a nevymizela. Je slabší a kratší, naštěstí bez bolestí…to je tedy její obrovské plus pro mě, ale nevymizela úplně. Asi to nebude tak časté, jak se uvádí. Zatím jsem vím jen o jedné osobě, která skutečně MS neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
17.5.15 22:38

Ahoj, tak já jsem jedna z těch, kterým vymizela.Cca po půl roce. Později ještě asi 2× proběhlo špinění jeden den, nejspíš ze stresu. Končím teď 5. rok,tzn.jdu na vyjmutí a za poslední 4,5 roku 2×1 den špinění :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
17.5.15 23:30

Já už mám druhou, při první jsem normálně menstruovala celou dobu, teď u druhé občas spiním, ale jinak nic. Už přesně nevím od kdy, ale určitě brzy po zavedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
18.5.15 09:01

Vymizela mi cca po 3 měsících. Mám ji dva roky a jsem spokojená. Hlavně jsem při MS mívala šílené migrény. Ty zmizeli taky. To je neskutečná úleva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
18.5.15 09:29

Mám ji zatím 3 měsíce, ale MS mám silnou, bolestivou a nepravidelnou, nevím jestli nezačít litovat že jsem si ji dala a to nemluvím o tom že první měsíc jsem v kuse prošpinila, pak měsíc klid a ted zase :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
18.5.15 10:39

@zlobikbobik Mirena si sedá až půl roku.
Při první Mireně jsem měla slaboulinkou MS - vlastně jen lehounké špinění jedno odpoledne na slipovku. Loni jsem po pěti letech vyměnila starou Mirenu za novou a MS nemám vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.5.15 21:34

Uz sem pro jistotu objednana k dr. A moc vam dekuji za vase zkusenosti :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí