Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoky ![]()
Po jake dobe Vam s Mirenou vymizela menstruace?
Telisko mam od rijna 2014 do ted sem mela ms pravidelne, napred spineni a pak slabe krvaceni. Tento mesic jsem jen 3 dny spinela a pak nic po tydnu bolest bricha jako pri ms. Pak jeden den spineni. Tak ted man troch strach aby se mi telisko nehnulo. Doufam ze mi jen zmizela ms.
Jak to mate s mirenou? Dekuju za vase rady a zkusenosti. ![]()
Mám jí rok a 3 měsíce a bohužel nevymizela. Mám ji o hodně slabší, ale mám. Jinak doktorka tvrdila, že ještě může vymizet.
Doufam ze mi vymizela. Dalsi dite opravdu nechci 2 bohate staci
trochu vaham zda nemam jit k dr si to nechat zkontrolovat. ![]()
@misa sl tak si udelej test a uvidis. K doktorce se klidne objednej. Tim nic nezkazis.
Mám ji dva roky a kousek a nevymizela. Je slabší a kratší, naštěstí bez bolestí…to je tedy její obrovské plus pro mě, ale nevymizela úplně. Asi to nebude tak časté, jak se uvádí. Zatím jsem vím jen o jedné osobě, která skutečně MS neměla.
Ahoj, tak já jsem jedna z těch, kterým vymizela.Cca po půl roce. Později ještě asi 2× proběhlo špinění jeden den, nejspíš ze stresu. Končím teď 5. rok,tzn.jdu na vyjmutí a za poslední 4,5 roku 2×1 den špinění ![]()
Já už mám druhou, při první jsem normálně menstruovala celou dobu, teď u druhé občas spiním, ale jinak nic. Už přesně nevím od kdy, ale určitě brzy po zavedení.
Vymizela mi cca po 3 měsících. Mám ji dva roky a jsem spokojená. Hlavně jsem při MS mívala šílené migrény. Ty zmizeli taky. To je neskutečná úleva.
Mám ji zatím 3 měsíce, ale MS mám silnou, bolestivou a nepravidelnou, nevím jestli nezačít litovat že jsem si ji dala a to nemluvím o tom že první měsíc jsem v kuse prošpinila, pak měsíc klid a ted zase ![]()
@zlobikbobik Mirena si sedá až půl roku.
Při první Mireně jsem měla slaboulinkou MS - vlastně jen lehounké špinění jedno odpoledne na slipovku. Loni jsem po pěti letech vyměnila starou Mirenu za novou a MS nemám vůbec.
Uz sem pro jistotu objednana k dr. A moc vam dekuji za vase zkusenosti
![]()