Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím. Má tu někdo zkušenost se školním batohem zn. Baagl? Na netu moc recenzi neni, tak je to možná novinka..
Líbí se mi a nemá ho každý, jako třeba topgal ![]()
Jé ten vypadá moc pěkně. Také začínám pokukovat. Byla jsem rozhodnuta pro topgal, ale přijde mi, že ho poslední dobou mají všichni. Tak aby pak nechodila s cizí taškou domů. Ještě jsem koukala na batohy stil.
Prosím, máte někdo tedy zkušenosti? Také po něm pokukuju. Díky za info
My máme verzi aktovky pro prvnaka a jsme moc spokojeni. Dcera měla Empio a přijde mi to takřka totožné.
@t-jani vidím, že jsi mi odpověděla i sem ![]()
Ještě někdo má baagl? školní batoh?
Ahoj všichni,
máte někdo zkušenosti z batohy baagl? Pro prvňáčky? ![]()
@Botičkadam píše:
Ahoj všichni,
máte někdo zkušenosti z batohy baagl? Pro prvňáčky?
ještě jsme ho v praxi nevyzkoušeli, ale dcera je drobná a skvěle jí padl např. od značky „Kartoon“ nebo jak se to píše
ten jí vůbec neseděl. Baagl má i skvělé recenze
@Botičkadam píše:
Ahoj všichni,
máte někdo zkušenosti z batohy baagl? Pro prvňáčky?
Ja ho synovi poridila ve druhe tride v druhem pololeti a jsme moc spokojeny, je ale treba aby dite melo alespon tech 128 cm. Je krasne lehoucky a pritom kvalitni, meli jsme predtim Topgal a ten je oproti Baaglu takovy robustni a tezky a pritom se do nej vlezlo min veci nez do Baaglu.
My jsme zvolili Baagl a spokojenost. Oni mají kvalitní aktovky se zádových systémem. To byla jasná volba.
Dobrý den.
Všimla jsem si této diskuse a napadlo mne: Všimli jste si naší poradny, kde vám fyzioterapeutka Mgr. Iva Bílková, Cert. MDT, odborník takříkajíc na slovo vzatý, poradí, jak vybrat správné zavazadlo.
Můžete se konkrétně zeptat, Iva na vaše dotazy čeká… ![]()
Poradnu najdete zde
Hezký den a fajn začátek nového školního roku! ![]()
Petra
Ahoj holky, obnovuji diskuzi a budu ráda, jestli se někdo podělí o nové zkušenostmi se školním batohem Baagl. Doteď jsme měly Topgal, ale dcera jde do 4. třídy a pokukuje po něčem novém. Děkuji.
Baagl nevim, syn měl do lonska neznicitelny topgal
ale uz se mu do nej neveslo vse, co potreboval (6.tr).
Takte jsem hledala podle litrů nez podle čehokoliv jineho a koupili sme tasku ve Sportisimo, znacka Willard. Kdyz se po prvnim tydnu roztrepil jeden šev, málem mě omylo
ale pak už držel, ale stejne je to takova fórovka.
Co poradit? Mno, uprimne, dokud to jde, vydrzet u Topgalu ![]()
Dcera ho teď měla v první třídě a spokojenost. Pouze se prosoupala ta boční kapsička na láhev, tak ji budu muset zašít, protože jinak je aktovka jak nová a jsme s ní spokojení.