Mohu kombinovat baby calm a vigantol?

42
30.3.25 08:49

Baby calm + vigantol

Ahojky maminky, jelikož jsem prvorodička zajímal by mě váš názor. Mohu kombinovat baby calm a vigantol? Vim, ze baby calm je přírodní a vigantol jen vitamin.. Ale radsi se zeptam než bych něco zakombinovala spatne. Je nám necelých 6 tydnu. Když nemá potíže pokazdy jak dávkujete baby calm jen když už má vaše dítě potíže nebo i preventivně? Dekuji za odpoved. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4962
30.3.25 08:53

Vigantol je známý tím, že z něj děti bolí bříško. Vyměň ho například za vitamjn D od Teresie, po něm bříško nebolí. Pak možná nebudeš potřebovat Baby calm. Jinak se kombinovat dá, já dávala jen při potížích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
30.3.25 09:58

Kombinovat to bez problému můžeš. Co se týče toho Vigantolu, nemusí nutně bolení způsobovat. Není to žádným pravidlem.

• Citovat
  • Upravit
4484
30.3.25 10:21

Vigantol dcera měla a měla šílené koliky. Ani po vysazení se to nezlepšilo. Vigantol je hlavně lék a to ostatní jsou jen doplňky.
Nedávala bych nic preventivně, možná probiotika, která dávám i 3leté dceři. Pak nemáš šanci zjistit, jestli to vůbec pomůže. Při problému s prdíky bych začala prvně bez léků jako cvičení a nahřívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
30.3.25 13:44

Můžeš, ale ja bych vigantol vysadila. U staršího dělal problémy s bříškem. Mladšímu jsem nasadila Terezii a prdiky nebyly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
30.3.25 20:51

Malého bolelo bříško z obojího, pak i z espumisanu a z každého vitaminu D. Nejlíp mu bylo, když jsem vysadila všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová