Baby jogger

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
24.2.15 12:18

baby jogger

Ahoj, libi se mi kočárky baby jogger. Rozhoduji se mezi Elite, CITY MINI GT a CITY VERSA GT 2015. Budeme zaroven kupovat i hl. korbu. Jaké jsou rozdíly mezi nimi? Krom kol.
Který by jste doporučily vy? děkuji za vase nazory. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7974
24.2.15 21:56

Elite má nafukovací kola, polohovací nohy, neotočnou plynule polohovací sedačku.
GT má gelem plněná menší kola, nepolohovací nohy, neotočnou plynule polohovací sedačku.
Versa GT má gelová kola, polohovací nohy a otočnou sedačku typu houpačka (polohuje se celá natáčením).

Osobně bych, pokud to máš od miminka, koupila Elite. Jestli chceš otočnou sedačku, tak bych se spíš poohlédla po kočárku, co má polohování nožiček i zad, protože houpačkám moc nefandím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.2.15 08:34

Dekuju, otocnou sedacku moc neresim, nevyuzila jsem ho ani jednou u prvni dcerky.

jdu se jeste podivat na chicco trio activ3 a peg-perego gt3 a elite :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
25.2.15 09:00

GT3 je fajn kočárek a pokud obíháš nákupy s kočárkem nebo potřebuješ věci na celý den pro obě děti pohodlně v kočáru, tak je k nezaplacení. Ale zase Elite je skladnější v autě. Chicco neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.2.15 11:28

Budu jezdit i MHD a na to pry moc dobry neni, tak nevim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
25.2.15 12:17

Žádná trojkolka není super do Mhd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.2.15 12:51

Jj to urcite, jen se hlavne u toho gt3 bojim skladnosti. Nikdy jsem nenasla fotky jak vypada slozená konstrukce bez sportaku i hluboke, a nebo jestli dokaze konstrukce stat sama nebo musi jenom lezet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
25.2.15 13:26

I elite má kola plněná gelem, nafukovačky má až summit. my máme city mini GT a jsem spokojená. nechtěla jsem ho tedy už od narození, měli jsme klasickou houpací čtyřkolku.
skladný, lehký, ale přitom prostor krásný. teď je dceři 15m a jezdíme i se zimním fusakem a ještě k sobě narve panenku nebo kupu plyšáků :mrgreen: je teda hůř řešená stříška - baby jogger sice zvětšil u tohoto modelu zádovou opěrku, ale střechu nechali sedět dost nízko, takže při složeném stavu se o ni vyšší dítko opírá. ničemu to extra nevadí, ale mohlo to být prostě vyřešeno lépe. dost maminek to dělá tak, že dokoupí ještě střechu z elitu. mají tím pádem obří prostor na výšku a navíc získají magnetické zavírání okýnek, které je jen u elite. já jsem stříšku taky dokoupila, ale zatím ji nepoužíváme a možná ani nebudeme. dcera už asi za chvíli nebude chtít vůbec jezdit a momentálně, při necelých 85cm výšky, jí ta původní střecha naprosto vyhovuje.
pokud bych se rozhodovala znova, tak BJ určitě. pokud bych bydlela ve městě a jezdila převážně chodníky, občas nějaký ten park, menší nerovnost, stačil by mi asi city mini. pokud bychom naopak jezdili hodně moc terénu, rlzné výšlapy na horách atd., tak už bych šla do sportovnějšího modelu. možná ale rovnou až do summitu a ne elite.
no a někde mezi je ideální právě mini GT. jsme na vesnici, o chodnících se snad ani nedá mluvit, je to spíš taková zvlněná rozbouraná trasa z kostek a dlaždic. do toho občas pole, zahrada, lesní cesty. vše projel v pohodě.
co se versy týče, tak mě se moc nelíbí a navíc je zbytečně těžší. já ale nemusela brát vůbec ohled na otočné sezení. dcera je vyloženě spokojenější, když má rozhled dopředu.
pokud by tě ještě něco zajímalo, klidně se ptej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
25.2.15 14:07

@membri GT3 se holý skládá stejně jako se sedačkou. Tady máš, jak se skládá oholený http://www.youtube.com/watch?… Jestli samostatně stojí, to netuším, ale na to ti určitě odpoví v diskuzi o tomhle kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.4.15 10:45

Ahoj holky, nebudete některá náhodou prodávat BJ Elite nebo Versu GT? Za případnou nabídku moc děkuji!!! Už se dívám na bazar dlouho a stále niiiiiic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí